OG Push Notifications@2x 2 1200x720 1 E-WALL

Τροπολογία ΣΥΡΙΖΑ για να επεκταθεί το επίδομα των 600ευρω σε γιατρούς και εκπαιδευτικούς

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tην κατάθεση τροπολογίας για την επέκταση του επιδόματος των 600 ευρώ που δίνεται στους αστυνομικούς στους γιατρούς του ΕΣΥ και τους εκπαιδευτικούς πρόκειται να καταθέσει ο ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με την προαναγγελία που έκανε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος, Ευκλείδης Τσακαλώτος, στην Βουλή. Παρουσία μάλιστα της αναπληρώτριας υπουργού Υγείας Μίνας Γκάγκα.

 

Τον Ιανουάριο οι αιτήσεις συμμετοχής των εκπαιδευτικών στα προγράμματα επιμόρφωσης Β2 επιπέδου ΤΠΕ που θα υλοποιηθούν από τον Μάρτιο έως τον Ιούνιο 2023

 

Επίδομα-Μπόνους δύο μισθοί σε 50.000 δημοσίους υπαλλήλους – Ποιοι είναι οι δικαιούχοι

 

Σε αυτό το σημείο να θυμίσουμε ΟΜΩΣ οτι όταν ήταν Κυβέρνηση ο Σύριζα είχε δώσει δωρο Χριστουγέννων μόνο στους Στρατιωτικούς

Όπως επισήμανε ο Ευλείδης Τσακαλώτος «επειδή έχει γίνει πολύ μεγάλη σπέκουλα τις τελευταίες μέρες για τα 600 ευρώ, τα οποία δίνετε μόνο στους αστυνομικούς, που ξέρουμε για ποιους λόγους το δίνετε δεν πέφτουμε στην παγίδα σας. Εδώ και πάρα πολύ καιρό και πριν την τροπολογία είχαμε πει ότι αν κάποιοι χρειάζονται αυτό το επίδομα ήταν οι άνθρωποι της υγείας». Τόνισε ότι «στο επόμενο νομοσχέδιο εμείς θα καταθέσουμε τροπολογία για τα 600 ευρώ να δοθούν στους ήρωες της υγείας που ήταν δίπλα από τον κόσμο την περίοδο του covid και τώρα ακόμα.

Δημοφιλή!!  Ιδιοκτήτες Ιδιωτικών Σχολείων Προτείνουν Περιορισμό Απολύσεων

Να δοθούν στους ανθρώπους που μαθαίνουν γράμματα στα παιδιά μας.Να δοθούν 600 ευρώ σε όλο το προσωπικό του ΕΣΥ και των εποπτευόμενων φορέων του υπ. υγείας, συμπεριλαμβανομένων και των συμβασιούχων παντός τύπου.Να δοθούν στους εκπαιδευτικούς, μόνιμους και αναπληρωτές, όλων των βαθμίδων καθώς και στο επιστημονικό, τεχνικό και διοικητικό προσωπικό των πανεπιστημίων».

Ανταπαντώντας η Μίνα Γκάγκα ανέφερε πως «στους γιατρούς δόθηκε ένα επίδομα πέρυσι. Φέτος δόθηκαν αυξήσεις» ενώ «φέτος πήραν επίδομα η ένστολοι» οι οποίοι δεν είχαν πάρει τα προηγούμενα χρόνια. Σημείωσε επίσης ότι η κυβέρνηση κινείται «στα πλαίσια των δυνατοτήτων του προϋπολογισμού».

Επίσης σε συνομιλία του με κοινοβουλευτικούς συντάκτες ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας απέκλεισε το ενδεχόμενο επέκτασης του επιδόματος σε άλλες κοινωνικές κατηγορίες.

Δημοφιλή!!  Έτοιμη η εγκύκλιος για τις αποσπάσεις εκπαιδευτικών - Προθεσμία αιτήσεων από 8 έως 17 Απριλίου / Την επόμενη εβδομάδα η εγκύκλιος μετατάξεων

 

Παρατηρούμε οτι κυβέρνηση και αξ. αντιπολίτευση “προμοταρει” συγκεκριμένες κατηγορίες δημοσίων υπαλλήλων!! Ο καθένας την πελατεία του…, γιατί όχι σε ολους τους δημόσιους υπαλλήλους έστω και με ενα μικρότερο ποσο..λέμε εμείς!!

Trending Now!!


Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν:

*Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
*Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
*Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος

Για επικοινωνία μέσω [email protected]


Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Είμαι εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το Πανεπιστήμιο Κύπρου και με δύο μεταπτυχιακά: ένα στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία από το Π.Κ και ένα στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Έχω εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών και δικτύων. Και τα μοναδικά "δεσμά" που έχω είναι τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω