Σημαντικές μειώσεις στις τιμές των καυσίμων – Πού θα φτάσουν βενζίνη και diesel

Ξεκίνησε ο νέος κύκλος μειώσεων στα καύσιμα και αναμένεται – εκτός απροόπτου – να κορυφωθεί μέχρι την προσεχή Δευτέρα, πρώτα στα πρατήρια σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και εν συνεχεία στην Περιφέρεια

 

Σημαντικές μειώσεις στις τιμές των καυσίμων, έρχονται τις επόμενες ημέρες, ως απόρροια της μεγάλης πτώσης που έχει σημειώσει η τιμή του πετρελαίου στις διεθνείς αγορές που βρίσκεται στα χαμηλότερα επίπεδα του 2022.

Η πτώση αυτή φτάνει μέχρι και τα 10 δολάρια το βαρέλι, σε λίγες μόνο ημέρες, ενώ και σε συνδυασμό με την διατήρηση της ισοτιμίας του ευρώ έναντι του δολαρίου στα υψηλά 6μηνου, φέρνει προ των θυρών μεγάλες μειώσεις.

Βέβαια μένει να το δούμε και στην πράξη, αφού στο παρελθόν έχουν διαψευσθεί οι προσδοκίες. Κάποιοι αναλυτές σημειώνουν ότι μία δίκαιη τιμή σήμερα, θα ήταν για την βενζίνη κάτω από το 1,7 ευρώ το λίτρο και για diesel κίνησης κάτω από το 1,5 ευρώ το λίτρο.

 

Ημερήσια 

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν:

*Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
*Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
*Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος


Για επικοινωνία μέσω email: ewalleduinfo@gmail.com

Για περισσότερα νέα ακολουθήστε τα κοινωνικά μας δίκτυα  

FB: https://www.facebook.com/ewalledu

Instagram: https://www.instagram.com/ewall_edu/

Twitter: https://twitter.com/EwallEdu

Η ομάδα του e-wall

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

📌Είμαι Εκπαιδευτικός Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, πτυχιούχος του Πανεπιστημίου Κύπρου, με Μεταπτυχιακό Τίτλο στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία, σύντομα και 2ο μεταπτυχιακό τίτλο στην οργάνωση και διοίκηση σχολικών μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. 📌Κατέχω, τίτλο διετούς φοίτησης στο πεδίο “Τηλεπικοινωνίες και Δίκτυα”. 📌Από τη σχολική χρονιά 21-22 έχω διοριστεί πλέον στο Νομό Ηλείας. 📌Ασχολούμαι αρκετά με τα τεχνολογικά μέσα και την ανάπτυξη τους στην εκπαίδευση και τα μοναδικά "δεσμά" που έχω είναι τα κιτρινόμαυρα!!

Avatar photo