smartboard g129f52ed8 1920

Συγκεντρωτικοί εκκαθαρισμένοι πίνακες Α/θμια – Β/θμια – Εβπ/Εεπ

Σας παραθέτουμε συγκεντρωτικούς εκκαθαρισμένους πίνακες για την Α/θμια, Β/θμια και εβπ/εεπ. Σχετικά με τις κοινές ειδικότητες α/θμιας και β/θμιας, αυτές βρίσκονται στο αρχείο της α/θμιας.

 

Στον πίνακα της β/θμιας σε κάποιες κατηγορίες (προς το παρόν) έχουμε βάλει στο ίδιο φύλλο εργασίας και τη γενική αγωγή και την ειδική. Μελλοντικά θα προσπαθήσουμε να εντάξουμε και άλλων ειδικοτήτων τις λίστες ειδικής αγωγής, αν αυτό είναι χρονικά εφικτό.

Καθαρά ποσά των μόνιμων εκπαιδευτικών (πίνακας) – Ποιες κρατήσεις καταργούνται από 1/1/2023 στη μισθοδοσία για αναπληρωτές & μόνιμους εκπαιδευτικούς

Ενημερωτικό για εκκαθαρισμένους πίνακες

Δεχόμαστε σε καθημερινή βάση ερωτήματα σχετικά με τους εκκαθαρισμένους πίνακές μας ως προς την εγκυρότητά τους.

Αυτό που θέλουμε να σας πούμε για μια τελευταία φορά είναι το εξής: τους πίνακες τους φτιάχνει ο ΑΣΕΠ και τους αναμορφώνει κάθε φορά που εγκρίνονται ενστάσεις συναδέλφων για κάποιο προσόν τους.

Εμείς προσπαθούμε κάθε φορά να έχουμε την τελευταία έκδοση αυτού του πίνακα ώστε τα δεδομένα να είναι όσο το δυνατόν πιο ακριβή.

Από εκεί και πέρα η δική μας δουλειά είναι απλώς η εκκαθάριση όσων έχουν διοριστεί (πριν από διορισμούς) ή έχουν προσληφθεί (πριν από προσλήψεις μέσα στη χρονιά). Δεν κάνουμε τίποτα περισσότερο ή τίποτα λιγότερο και ούτε “ανεβάζουμε” ή “κατεβάζουμε” εσκεμμένα τους συναδέλφους θέση στον πίνακα.

Επίσης δεχόμαστε καθημερινά βοήθεια και από τα ίδια τα μέλη της ομάδας μας καθώς κάποια δεδομένα (<1%) μας ξεφεύγουν. Έτσι λοιπόν, με αυτήν τη βοήθεια, οι πίνακές μας είναι ακόμη πιο ενημερωμένοι.

Κάτι ακόμη που έχουμε επισημάνει πριν καιρό είναι το γεγονός πως μέσα στους πίνακες φαίνεται πότε αναθεωρήθηκαν οι πίνακες από τον ΑΣΕΠ και πότε επεξεργάστηκαν από εμάς για καλύτερη ενημέρωσή σας.

Σας παρακαλούμε πολύ να μη μας στέλνετε ερωτήματα με το γιατί ανεβήκατε ή κατεβήκατε θέσεις καθώς ο χρόνος μας είναι περιορισμένος, με τα όσα ανακοινώνουμε καθημερινά στη σελίδα μας, ώστε να απαντάμε ξανά και ξανά τα ίδια.

Κάτι τελευταίο σχετικά με την αναζήτησή σας στους πίνακες: η αναζήτηση να γίνεται  χωρίς τόνους.

Ιδανικά να αναζητάτε με το επίθετό σας. Αν και μόνο αν δεν βρείτε καθόλου τον εαυτό σας, τότε μπορείτε να απευθυνθείτε σε μας για βοήθεια.

 

Α/θμια: Δείτε εδώ

 

Β/θμια: Δείτε εδώ

 

Εβπ/Εεπ: Δείτε εδώ

 

ΔΟΑΤΑΠ: Το κόστος αναγνώρισης πτυχίων

Υ.Γ: Επειδή παλιότερα παρατηρήθηκε το φαινόμενο συνάδελφοι να μην μπορούν να βρουν το όνομά τους, πριν μας στείλετε μήνυμα παρακαλούμε να δοκιμάσετε σωστή αναζήτηση. Από τον υπολογιστή μπορείτε να το κάνετε χρησιμοποιώντας τον συνδυασμό πλήκτρων (για windows) “Ctrl” + “F” ή συνδυασμό πλήκτρων (για Mac OS) “cmd” + “F”. Όσοι συνδέεστε από κινητό, θα σας προτείναμε να έχετε κάποιο πρόγραμμα τύπου google sheets ή κάποιο παρεμφερές ώστε να μπορείτε να κάνετε πιο σωστή αναζήτηση.

Google Play Store badge EN.svg
Κατεβάστε την εφαρμογή μας για άμεση ενημέρωση
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν:

*Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
*Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
*Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος

Για επικοινωνία μέσω info@e-wall.net

Για περισσότερα νέα ακολουθήστε τα κοινωνικά μας δίκτυα 

FB / Instagram / Twitter / Pinterest / Linkedin

Ακολουθήστε το e-wall στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Η ομάδα του e-wall!!
Avatar photo

Ιωάννης Τάσιου

➡️Αναπληρωτής για χρόνια στη γενική αγωγή σαν ΠΕ70. Διορισμένος από το 2021 στο ΠΥΣΠΕ Ηρακλείου. ➡️Πτυχιούχος του δημοσίου Πανεπιστημίου Κύπρου (UCY) - Επιστημών της Αγωγής - Δημοτική Εκπαίδευση. ➡️Κάτοχος ΜΑ Εκπαιδευτική Ηγεσία και Πολιτική του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου. ➡️Φοιτητής του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου (HMU) - Διοίκηση Επιχειρήσεων (κατεύθυνση στον Τουρισμό).

Κύλιση προς τα επάνω
Share via
Copy link
Powered by Social Snap