shane rounce DNkoNXQti3c unsplash scaled E-WALL

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΕΝΗΛΙΚΩΝ – «ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΧΩΡΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ» ΕΩΣ 27/06/24

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΕΝΗΛΙΚΩΝ – «ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΧΩΡΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ» ΕΩΣ 27/06/24

Η Ομάδα του Ευρωπαϊκού Έτους Δεξιοτήτων απέστειλε στα μέλη της Ομάδας Εργασίας για την Μάθηση Ενηλίκων – Working Group on Adult Learning – Opening Up Opportunities for All [η οποία λειτουργεί στον πρώτο κύκλο (2021-2025) του στρατηγικού πλαισίου για την ευρωπαϊκή συνεργασία στην εκπαίδευση και την κατάρτιση στον Ευρωπαϊκό Χώρο Εκπαίδευσης] ενημέρωση για τη πραγματοποίησης μιας Δημόσιας Διαβούλευσης για το Ευρωπαϊκό Χώρο Εκπαίδευσης.

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή διεξάγει επί του παρόντος ενδιάμεση αξιολόγηση της προόδου που έχει σημειωθεί όσον αφορά τη δημιουργία και την ανάπτυξη του Ευρωπαϊκού Χώρου Εκπαίδευσης. Η αξιολόγηση περιλαμβάνει μια σειρά διαβουλεύσεων για τη συλλογή ανατροφοδότησης από διάφορα ενδιαφερόμενα μέρη.

Δημοφιλή!!  Εκπαιδευτές ΙΕΚ σε ομηρία: Απλήρωτοι, χωρίς συμβάσεις και με κενά στην ασφάλιση

Η Δημόσια Διαβούλευση θα διαρκέσει έως τις 27 Ιουνίου 2024 και μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε αυτήν μέσω του ακόλουθου συνδέσμου: EUSurvey – Survey (europa.eu).

ΔΙΔΑΚΤΙΚΕΣ ΩΡΕΣ ΑΝΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΙΕΚ

Trending Now!!


Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν:

*Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
*Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
*Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος

Για επικοινωνία μέσω [email protected]


Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Είμαι εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το Πανεπιστήμιο Κύπρου και με δύο μεταπτυχιακά: ένα στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία από το Π.Κ και ένα στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Έχω εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών και δικτύων. Και τα μοναδικά "δεσμά" που έχω είναι τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω