pexels ann h 2448452 scaled E-WALL

Οριστικά Αποτελέσματα – ΑΣΕΠ 9Κ/2022 – Κατηγορία ΤΕ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Οριστικά Αποτελέσματα – ΑΣΕΠ 9Κ/2022 – Κατηγορία ΤΕ

Στις 7 Μαρτίου 2024, το ΑΣΕΠ ανακοίνωσε τα οριστικά αποτελέσματα για την πρόσληψη 18 μόνιμων υπαλλήλων Τεχνολογικής Εκπαίδευσης στον e-ΕΦΚΑ, στο πλαίσιο της προκήρυξης 9Κ/2022.

Μαγνητοσκοπημένα Σεμινάρια για Διαδραστικούς Πίνακες LG & Samsung: Μάθετε πώς να τους αξιοποιήσετε στην τάξη (VIDEO)!

ΕΚΔΟΣΗ ΟΡΙΣΤΙΚΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ (ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 9Κ/2022) ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΕ

Σήμερα εκδόθηκαν και καταχωρίστηκαν στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ τα οριστικά αποτελέσματα της Προκήρυξης 9Κ/2022 (Φ.Ε.Κ. 78/τ. Α.Σ.Ε.Π./7.12.2022), για την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας, μεταξύ άλλων, δεκαοκτώ (18) θέσεων μονίμου προσωπικού Τεχνολογικής Εκπαίδευσης στον Ηλεκτρονικό Εθνικό Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης – e-ΕΦΚΑ (Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων), σύμφωνα με το άρθρο 28 του ν. 4765/2021.

Δημοφιλή!!  ΑΣΕΠ - Προκήρυξη 2Κ/2024 οκτακοσίων δέκα επτά (817) θέσεων: Αποστολή στο Εθνικό Τυπογραφείο

Επισημαίνεται ότι, σύμφωνα με την υπ’ αριθ. 62/2004 απόφαση της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, οι απορριπτέοι υποψήφιοι εμφανίζονται μόνο με τον αριθμό μητρώου (Α.Μ.) υποψηφίου, ο οποίος αναγράφεται και στην ηλεκτρονική τους αίτηση.

Ο πίνακας διοριστέων απεστάλη στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση και θα αναρτηθεί στο Πρόγραμμα «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» μετά την έκδοση του σχετικού ΦΕΚ.

Trending Now!!


Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν:

*Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
*Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
*Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος

Για επικοινωνία μέσω [email protected]


Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Είμαι εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το Πανεπιστήμιο Κύπρου και με δύο μεταπτυχιακά: ένα στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία από το Π.Κ και ένα στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Έχω εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών και δικτύων. Και τα μοναδικά "δεσμά" που έχω είναι τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω