interface gbc4e71912 1280 E-WALL

Συνολικά 258 παραιτήσεις / ανακλήσεις / αναβαθμίσεις από την προηγούμενη φάση αναπληρωτών

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Συνολικά 258 παραιτήσεις / ανακλήσεις / αναβαθμίσεις από την προηγούμενη φάση αναπληρωτών

Οι παραιτήσεις αυτές αποτελούν ένα ακόμα δείγμα των δυσκολιών που αντιμετωπίζουν οι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί στην Ελλάδα. Οι χαμηλοί μισθοί, το υψηλό κόστος διαβίωσης και τα «τσουχτερά» ενοίκια αποτελούν βασικούς παράγοντες που οδηγούν τους αναπληρωτές στη μη ανάληψη υπηρεσίας. Εργασιακά δικαιώματα αναπληρωτών | Διδακτικό και εργασιακό ωράριο, Εφημερία αναπληρωτών, άδειες, υπερωρίες κ.α

Οι συνθήκες διαβίωσης σε πολλές περιοχές της Ελλάδας είναι ιδιαίτερα δύσκολες, ειδικά για τους αναπληρωτές εκπαιδευτικούς, οι οποίοι συχνά αναγκάζονται να μετακινούνται από περιοχή σε περιοχή για να βρουν δουλειά. Οι χαμηλοί μισθοί τους δεν τους επιτρέπουν να ανταποκριθούν στο υψηλό κόστος διαβίωσης, ειδικά σε τουριστικές περιοχές όπου τα ενοίκια είναι ιδιαίτερα υψηλά. Επικαιροποιημένος Οδηγός για τον νέο Αναπληρωτή εκπαιδευτικό 2023!!

Δημοφιλή!!  Προσλήψεις 106 εκπαιδευτικών Αβάθμιας και Ββάθμιας Εκπαίδευσης

Το νέο κύμα παραιτήσεων αναπληρωτών εκπαιδευτικών αποτελεί ένα σοβαρό πρόβλημα για την ελληνική εκπαίδευση. Οι παραιτήσεις αυτές δημιουργούν ελλείψεις σε εκπαιδευτικό προσωπικό, οι οποίες επηρεάζουν την ποιότητα της εκπαίδευσης που παρέχεται στα παιδιά.

Οδηγός δικαιωμάτων, αδειών, διαδικασίων αναπληρωτών 2023

Ανάκληση πρόσληψης και καταχώριση παραίτησης 44 αναπληρωτών εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου κατά το διδακτικό έτος 2023-2024.

Καταχώριση παραίτησης 5 αναπληρωτών εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου κατά το διδακτικό έτος 2023-2024.
Ανάκληση πρόσληψης 30 αναπληρωτών εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου κατά το διδακτικό έτος 2023-2024.

Trending Now!!


Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν:

*Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
*Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
*Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος

Για επικοινωνία μέσω [email protected]


Avatar photo

Μάριος Μαγιολαδίτης

Ο Μάριος Μαγιολαδίτης είναι μαθηματικός με μεταπτυχιακά διπλώματα στα Θεμέλια της Πληροφορικής (Παν. Κρήτης) και την Ειδική Αγωγή (Παν. Λευκωσίας - Παν. Πατρών) είναι διαχειριστής της σελίδας(Εκπαιδευτικοί Βθμιας (ΓΕΝΙΚΗΣ & ΤΕΧΝΙΚΗΣ Εκπαίδευσης) και πρόεδρος του παραρτήματος Κέρκυρας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας

Κύλιση προς τα επάνω