exams scaled E-WALL

Πρότυπα και Πειραματικά / Υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων για την πλήρωση θέσεων με θητεία από εκπαιδευτικούς

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων για την πλήρωση θέσεων με θητεία από εκπαιδευτικούς

«Προκήρυξη διαδικασίας κατάταξης υποψήφιων εκπαιδευτικών ανά Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης (Π.Δ.Ε.) για πλήρωση κενών θέσεων θητείας στα Πρότυπα Σχολεία (Π.Σ.) και τα Πειραματικά Σχολεία (ΠΕΙ.Σ.) κατά το σχολικό έτος 2023-2024 με σειρά προτεραιότητας κατά κλάδο και ειδικότητα» Συχνές ερωτήσεις για τις αιτήσεις σε Πρότυπα και Πειραματικά!!

Η Διοικούσα Επιτροπή των Πρότυπων και Πειραματικών Σχολείων

Αναρτούμε την πρόσκληση ΕΔΩ.

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων είναι από 30/6/23 έως 9/7/23 και ώρα 23:59.

Ο σύνδεσμος υποβολής αιτήσεων είναι ΕΔΩ

Οι αιτήσεις υποβάλλονται αποκλειστικά ηλεκτρονικά.

ΥΠΑΙΘ / Nομικο πλαίσιο σχετικά με τις σχολικές υποδομές & αρμοδιότητες των φορέων του ευρύτερου δημόσιου τομέα

Δημοφιλή!!  Παρά το διαρκές bullying στους εκπαιδευτικούς το υπουργείο παρουσίασε σήμερα δέσμη μέτρων κατά του σχολικού εκφοβισμού

Η Διοικούσα Επιτροπή των Πρότυπων και Πειραματικών Σχολείων / καλεί τους εκπαιδευτικούς της δημόσιας πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, οι οποίοι έχουν τουλάχιστον πενταετή διδακτική υπηρεσία σε σχολική μονάδα και επιθυμούν να τοποθετηθούν με θητεία σε θέσεις εκπαιδευτικών των Π.Σ. και ΠΕΙ.Σ.:

α) της οικείας βαθμίδας σε Π.Δ.Ε. της επιλογής τους,

β) διαφορετικής βαθμίδας, στην περίπτωση που η προκηρυσσόμενη θέση είναι κοινής ειδικότητας, σε Π.Δ.Ε. της επιλογής τους,

γ) της περιοχής διορισμού τους, στην περίπτωση που έχουν διοριστεί κατά το σχολικό έτος 2022-2023,

 

ήτοι διανύουν το δεύτερο έτος διορισμού τους στην οικεία ή σε διαφορετική βαθμίδα, σε περίπτωση που η προκηρυσσόμενη θέση είναι κοινής ειδικότητας. να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση για την πλήρωση κενής θέσης εκπαιδευτικού σε Π.Σ. ή ΠΕΙ.Σ., συνοδευόμενη από τα αναγκαία δικαιολογητικά από Παρασκευή 30-6-2023 έως την Κυριακή 9-72023 και ώρα 23:59.

Δημοφιλή!!  Ανοιχτές Θέσεις: Αξιολογητές/τριες για Εξετάσεις Πιστοποίησης Γλώσσας για Πολίτες Τρίτων Χωρών

 

Οι ηλεκτρονικές αιτήσεις υποβάλλονται σε ειδική ηλεκτρονική πλατφόρμα, η οποία είναι προσβάσιμη μέσω της Ενιαίας Ψηφιακής Πύλης gov.gr στη διαδρομή Εκπαίδευση/Επαγγελματίες εκπαίδευσης/Αιτήσεις εκπαιδευτικών για Πρότυπα και Πειραματικά Σχολεία:

https://www.gov.gr/ipiresies/ekpaideuse/epaggelmaties-ekpaideuses/aitese-ekpaideutikou-giatheteia-se-protupa-kai-peiramatika-skholeia

Οι εκπαιδευτικοί υποβάλλουν την αίτησή τους, με σειρά προτίμησης, για πλήρωση θέσης εκπαιδευτικού σε μέχρι πέντε συνολικά σχολεία, Πρότυπα ή Πειραματικά της Π.Δ.Ε. την οποία επιλέγουν, σύμφωνα με τις ως άνω περιπτώσεις α, β.

Trending Now!!


Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν:

*Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
*Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
*Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος

Για επικοινωνία μέσω [email protected]


Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Είμαι εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το Πανεπιστήμιο Κύπρου και με δύο μεταπτυχιακά: ένα στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία από το Π.Κ και ένα στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Έχω εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών και δικτύων. Και τα μοναδικά "δεσμά" που έχω είναι τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω