iisous christos paidiko gennisi E-WALL

Πάσχα: 11 Tαινίες για να μπεις σε πασχαλινό κλίμα (για την οικογένεια)!

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Πάσχα: Tαινίες για να μπεις σε πασχαλινό κλίμα για την οικογένεια

Παιδικές ταινίες που μέσα από αυτές τα παιδιά μπορούν να κατανοήσουν το Πάσχα.

 

Έρευνα: H δυσλεξία είναι απαραίτητη για την ανθρώπινη προσαρμοστική επιτυχία

Ιησούς Χριστός – Γέννηση, θαύματα και παραβολές

Μία όμορφη, διδακτική ταινία κινουμένων σχεδίων, στα ελληνικά, ολόκληρη η ταινία, όπου προβάλει σε ορθόδοξη παρουσίαση την πρώτη παρουσία του Ιησού Χριστού στην γη. Παρουσιάζει την γέννηση, τα θαύματα, τις παραβολές, την διδασκαλία, την σταύρωση, την ανάσταση την ανάληψη και άλλα γεγονότα που σχετίζονται με την Αγία ζωή Του.

ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ, Παιδικό, Γέννηση, θαύματα, παραβολές, κινούμενα σχέδια.

Η Ανάσταση του Ιησού Χριστού

Μία όμορφη, διδακτική ταινία κινουμένων σχεδίων, στα ελληνικά, ολόκληρη η ταινία, όπου προβάλει σε ορθόδοξη παρουσίαση την πρώτη παρουσία του Ιησού Χριστού στην γη. Παρουσιάζει την ανάσταση του Ιησού χριστού.

Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ, Παιδικό, κινούμενα σχέδια.

Ιησούς – Ένα βασίλειο χωρίς σύνορα

Ιησούς - Jesus - Παιδική Ταινία - Paidiki Tainia | Παιδικό Κανάλι

Η ιστορία του Ιησού

Η ιστορία του Ιησού Χριστού (Υιού του Θεού) για τα παιδιά. Σύμφωνα με το Ευαγγέλιο του Λουκά. (είναι μεταγλωτισμένο)

Δημοφιλή!!  Νέα πανελλαδική σύσκεψη συντονισμού Συλλόγων-ΕΛΜΕ για την επαναπροκήρυξη Απεργίας/Αποχής - Κυριακή 24/3 στις 5μμ
Η ιστορία του Ιησού για τα Παιδιά The Story of Jesus for Children - Greek

Η Σταύρωση του Ιησού

Η Ανάσταση του Λαζάρου

Το Πάσχα 2020 μπορεί να είναι διαφορετικό από ότι έχουμε συνηθίσει, όμως, αυτό δε σημαίνει ότι δεν μπορούμε να περάσουμε μία διασκεδαστική ημέρα. Να κάτσουμε με την οικογένειά μας, να φάμε, να παίξουμε και να δούμε μερικές πασχαλιάτικες ταινίες.

 

1. Peter Rabbit

Μία ταινία για όλη την οικογένεια που θα σου φτιάξει τη διάθεση. Με αρκετό χιούμορ και πιο αστεία διάθεση από ότι τα βιβλία στα οποία έχει βασιστεί, η ταινία είναι το καλύτερο πασχαλινό αντίδοτο για τις δύσκολες μέρες που περνάμε. Πραγματική ψυχαγωγία για όλη την οικογένεια.

 

2. Ben-Hur 

Μία από τις ταινίες που πάντα ήθελες να δεις, αλλά δεν είχες χρόνο. Η ταινία των 11 Όσκαρ και των 212 λεπτών σε διάρκεια είναι ένα χολιγουντιανό έπος μίας ιστορίας που είναι παράλληλη με αυτή του Ιησού Χριστού. Η ταινία του William Wyler έχει θέαμα, ιστορικά γεγονότα και ότι ζητάς από μία κλασσική ταινία του Hollywood.

3. Hop

Δημοφιλή!!  Τα ψέματα για τους περιβόητους 114 διευθυντές που κάποιοι χρησιμοποιούν ως φόβητρο

Μία ταινία υβρίδιο animation και κανονικών ηθοποιών έρχεται για να σου φτιάξει τη διάθεση και να σε βάλει στο κλίμα των γιορτών. Η ιστορία του Λαγού του Πάσχα και του γιου του που πάνε στο Hollywood για να ακολουθήσει ο μικρός καριέρα σταρ του rock n’ roll. Η ταινία έρχεται από τους δημιουργούς του Despicable Me και θα σε κάνει να διασκεδάσεις με την ψυχή σου.

 

4. Rise of the Guardians

Μπορεί να μην είναι 100% πασχαλινή ταινία, αλλά μία ταινία κινουμένων σχεδίων με πρωταγωνιστές τους Αϊ Βασίλη, την Νεράιδα των Δοντιών και, φυσικά, τον Λαγό του Πάσχα, είναι αυτό που χρειάζεσαι τώρα. Δράση, χιούμορ και χαρακτήρες που έχεις ακούσει σε τόσα παραμύθια σε περιμένουν να τους ανακαλύψεις και να περάσεις όμορφες οικογενειακές στιγμές μαζί τους.

Δημοφιλή!!  Στα δικαστήρια το ΥΠΑΙΘΑ ενάντια στην ΕΛΜΕ Χανίων για την προκήρυξη Απεργίας/Αποχής - Ανατριχιαστικές απειλές κατά πάντων στο κείμενο της Αγωγής

 

5. The Ten Commandments

Μία από τις πιο κλασσικές πασχαλινές ιστορίες που υπάρχουν. Ο Μωϋσής, οι δέκα εντολές και ο Ραμσύς συναντιούνται σε μία ταινία του Hollywood που πρέπει να δεις αν δεν έχεις δει. Η ταινία έρχεται δια χειρός Cecil B. DeMille, ένας από τους πιο πρωτοπόρους σκηνοθέτες του παλιού Hollywood, και ήταν υποψήφια για 7 Όσκαρ.

 

Οδηγίες πρόσβασης στο υλικό της πλατφόρμας CINEDU (Δωρεάν Κινηματογραφικές Ταινίες)!!

Ψηφιακή Πλατφόρμα Δωρεάν Κινηματογραφικών Ταινιών για τα Σχολεία

Trending Now!!


Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν:

*Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
*Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
*Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος

Για επικοινωνία μέσω [email protected]


Avatar photo

E-wall News

Κύλιση προς τα επάνω