επιμορφωση

ΝΕΑ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ – ΓΙΑ ΠΟΙΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Η ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΓΙΑ ΠΟΙΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Η ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ

 

  • ΟΣΟΙ/ΟΣΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΔΕΙΑ ΚΥΗΣΗΣ
  • ΟΣΟΙ/ΟΣΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΔΕΙΑ ΛΟΧΙΑΣ
  • ΟΣΟΙ/ΟΣΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΔΕΙΑ ΑΝΑΤΡΟΦΗΣ ΤΕΚΝΟΥ
  • ΟΣΟΙ/ΟΣΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΔΕΙΑ ΕΠΑΠΕΙΛΟΥΜΕΝΗΣ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ
Πιο αναλυτικά, αρχικά κοινοποιήθηκε αριθμ. 151420/Ε3/07-12-2022 έγγραφο της υπηρεσίας σύμφωνα με το οποίο η συμμετοχή των εκπαιδευτικών που είναι σε άδεια κύησης-λοχείας ή ανατροφής τέκνου είναι ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΗ, χωρίς να διακοπεί η άδεια και χωρίς οποιουδήποτε είδους αποζημίωση.
Σύμφωνα με το το αριθμ. 152277/Ε3/08-12-2022 έγγραφο της υπηρεσίας ι οι εκπαιδευτικοί που είναι σε άδεια κύησης/λοχείας/ανατροφής τέκνου, αλλά και όσες είναι σε άδεια επαπειλούμενης εγκυμοσύνης (και με τη σύμφωνη γνώμη του θεράποντος ιατρού) μπορούν, προαιρετικά, να λάβουν μέρος στο εν λόγω πρόγραμμα, χωρίς να διακοπεί η άδεια και χωρίς οποιουδήποτε είδους αποζημίωση. Το προηγούμενο έγγραφο ανακαλείται.

ΝΕΑ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΗ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ

Εισαγωγική επιμόρφωση εκπαιδευτικών Π.Ε. & Δ.Ε. & μελών Ειδικού Εκπαιδευτικού και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού-Δυνατότητα συμμετοχής εκπαιδευτικών που είναι σε άδεια κύησης/ λοχείας/ανατροφής τέκνου ή επαπειλούμενης εγκυμοσύνης
Στη συνέχεια της κοινοποίησης της αριθμ. 143616/Ε3/18-11-2022, Β’ 5939 Υ.Α. δεχθήκαμε τηλεφωνήματα ως προς το κατά πόσον εκπαιδευτικοί που είναι σε άδεια κύησης/λοχείας/ ανατροφής τέκνου ή και επαπειλούμενης εγκυμοσύνης, μπορούν/υποχρεούνται να λάβουν μέρος στο επικείμενο εξ αποστάσεως Πρόγραμμα Εισαγωγικής Επιμόρφωσης εκπαιδευτικών Π.Ε. & Δ.Ε. & μελών Ειδικού Εκπαιδευτικού και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού. Ύστερα από ενδελεχή εξέταση του θέματος, σας γνωστοποιούμε ότι οι εκπαιδευτικοί που είναι σε άδεια κύησης/λοχείας/ανατροφής τέκνου, αλλά και όσες είναι σε άδεια επαπειλούμενης εγκυμοσύνης (και με τη σύμφωνη γνώμη του θεράποντος ιατρού) μπορούν, προαιρετικά, να λάβουν μέρος στο εν λόγω πρόγραμμα, χωρίς να διακοπεί η άδεια και χωρίς οποιουδήποτε είδους αποζημίωση. Κατόπιν των ανωτέρω το αριθμ. 151420/Ε3/07-12-2022 έγγραφο της υπηρεσίας μας ανακαλείται.
επιμορφωση
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

Μάριος Μαγιολαδίτης

Ο Μάριος Μαγιολαδίτης είναι μαθηματικός με μεταπτυχιακά διπλώματα στα Θεμέλια της Πληροφορικής (Παν. Κρήτης) και την Ειδική Αγωγή (Παν. Λευκωσίας - Παν. Πατρών) είναι διαχειριστής της σελίδας(Εκπαιδευτικοί Βθμιας (ΓΕΝΙΚΗΣ & ΤΕΧΝΙΚΗΣ Εκπαίδευσης) και πρόεδρος του παραρτήματος Κέρκυρας της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας

Κύλιση προς τα επάνω