Πανελλήνια Ημέρα κατά της Σχολικής Βίας και του Εκφοβισμού: Εκδήλωση ενδιαφέροντος για συμμετοχή σε διημερίδα

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Με αφορμή την Πανελλήνια Ημέρα κατά της Σχολικής Βίας και του Εκφοβισμού το Δίκτυο Σχολείων Σχολικής Διαμεσολάβησης (Δ.Σ.Σ.Δ.) διοργανώνει διά ζώσης διημερίδα στις 9-10 Μαρτίου 2023 στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων.

Όσοι/-ες από εσάς θα θέλατε να συμμετάσχετε, παρακαλούμε να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας μέχρι την Τετάρτη, 21 Δεκεμβρίου 2022 στη φόρμα google που ακολουθεί:

https://forms.gle/iaN6ZWDp92uFX8TN7

Ενδεικτικά θα μπορούσατε:

–          Να παρουσιάσετε θέματα για τη σχολική βία & τη σχολική διαμεσολάβηση ή σχετικές δράσεις που έχετε υλοποιήσει στη Σχολική σας Μονάδα

–          Να διοργανώσετε βιωματικό εργαστήριο

–          Να συμμετάσχετε ως σχολείο σε έκθεση ζωγραφικής που θα γίνει στο πλαίσιο της διημερίδας με έργα των μαθητών σας

Δημοφιλή!!  Σχολική επιτροπή με χρέος 273.000€ σε ρεύμα και φυσικό αέριο

Οι παρουσιάσεις/ εργαστήρια μπορούν να γίνουν ή  από τους εκπαιδευτικούς (έναν ή περισσότερους της ίδιας σχολικής μονάδας) ή και σε συνεργασία με τους μαθητές τους. Μπορείτε να συμμετάσχετε, εφόσον το επιθυμείτε, σε όλες τις παραπάνω δράσεις.

Όσοι/-ες εκδηλώσετε ενδιαφέρον, θα κληθείτε μεσω e-mail να δηλώσετε σε φόρμα google τους συμμετέχοντες και να συμπεριλάβετε την περίληψη της παρουσίασής σας   (καταληκτική ημερομηνία αποστολής: 10 Φεβρουαρίου 2023).

Aνακοινώσεις σχετικές με τη διημερίδα θα αναρτώνται και στη ιστοσελίδα του Δ.Σ.Σ.Δ. http://dssd.ecedu.uoi.gr/  

Για διευκρινίσεις μπορείτε να μας καλείτε στο τηλέφωνο του Δικτύου ή να αποστέλλετε e-mail.

https://e-wall.net/2022/01/09/9197/

Trending Now!!


Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν:

*Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
*Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
*Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος

Για επικοινωνία μέσω [email protected]


Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Είμαι εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το Πανεπιστήμιο Κύπρου και με δύο μεταπτυχιακά: ένα στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία από το Π.Κ και ένα στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Έχω εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών και δικτύων. Και τα μοναδικά "δεσμά" που έχω είναι τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω