Πανελλήνια Ημέρα κατά της Σχολικής Βίας και του Εκφοβισμού: Εκδήλωση ενδιαφέροντος για συμμετοχή σε διημερίδα

Με αφορμή την Πανελλήνια Ημέρα κατά της Σχολικής Βίας και του Εκφοβισμού το Δίκτυο Σχολείων Σχολικής Διαμεσολάβησης (Δ.Σ.Σ.Δ.) διοργανώνει διά ζώσης διημερίδα στις 9-10 Μαρτίου 2023 στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων.

Όσοι/-ες από εσάς θα θέλατε να συμμετάσχετε, παρακαλούμε να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας μέχρι την Τετάρτη, 21 Δεκεμβρίου 2022 στη φόρμα google που ακολουθεί:

https://forms.gle/iaN6ZWDp92uFX8TN7

Ενδεικτικά θα μπορούσατε:

–          Να παρουσιάσετε θέματα για τη σχολική βία & τη σχολική διαμεσολάβηση ή σχετικές δράσεις που έχετε υλοποιήσει στη Σχολική σας Μονάδα

–          Να διοργανώσετε βιωματικό εργαστήριο

–          Να συμμετάσχετε ως σχολείο σε έκθεση ζωγραφικής που θα γίνει στο πλαίσιο της διημερίδας με έργα των μαθητών σας

Οι παρουσιάσεις/ εργαστήρια μπορούν να γίνουν ή  από τους εκπαιδευτικούς (έναν ή περισσότερους της ίδιας σχολικής μονάδας) ή και σε συνεργασία με τους μαθητές τους. Μπορείτε να συμμετάσχετε, εφόσον το επιθυμείτε, σε όλες τις παραπάνω δράσεις.

Όσοι/-ες εκδηλώσετε ενδιαφέρον, θα κληθείτε μεσω e-mail να δηλώσετε σε φόρμα google τους συμμετέχοντες και να συμπεριλάβετε την περίληψη της παρουσίασής σας   (καταληκτική ημερομηνία αποστολής: 10 Φεβρουαρίου 2023).

Aνακοινώσεις σχετικές με τη διημερίδα θα αναρτώνται και στη ιστοσελίδα του Δ.Σ.Σ.Δ. http://dssd.ecedu.uoi.gr/  

Για διευκρινίσεις μπορείτε να μας καλείτε στο τηλέφωνο του Δικτύου ή να αποστέλλετε e-mail.

https://e-wall.net/2022/01/09/9197/

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν:

*Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
*Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
*Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος


Για επικοινωνία μέσω email: ewalleduinfo@gmail.com

Για περισσότερα νέα ακολουθήστε τα κοινωνικά μας δίκτυα  

FB: https://www.facebook.com/ewalledu

Instagram: https://www.instagram.com/ewall_edu/

Twitter: https://twitter.com/EwallEdu

Η ομάδα του e-wall

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

📌Είμαι Εκπαιδευτικός Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, πτυχιούχος του Πανεπιστημίου Κύπρου, με Μεταπτυχιακό Τίτλο στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία, σύντομα και 2ο μεταπτυχιακό τίτλο στην οργάνωση και διοίκηση σχολικών μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. 📌Κατέχω, τίτλο διετούς φοίτησης στο πεδίο “Τηλεπικοινωνίες και Δίκτυα”. 📌Από τη σχολική χρονιά 21-22 έχω διοριστεί πλέον στο Νομό Ηλείας. 📌Ασχολούμαι αρκετά με τα τεχνολογικά μέσα και την ανάπτυξη τους στην εκπαίδευση και τα μοναδικά "δεσμά" που έχω είναι τα κιτρινόμαυρα!!

Avatar photo