Κτηματολόγιο υποδομών Τεχνολογίας Πληροφοριών και Επικοινωνίας (ΤΠΕ) των σχολείων!!

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

images

Tο Κτηματολόγιο των υποδομών ΤΠΕ των σχολείων αναβαθμίστηκε δίνοντας σε αυτά τη δυνατότητα απευθείας διαχείρισης του καταγραφόμενου εξοπλισμού τους καθώς και μια σειρά νέων λειτουργικών χαρακτηριστικών.

Η Υπηρεσία Κτηματολογίου (inventory) του Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου απευθύνεται στις μονάδες της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και αποσκοπεί στην ηλεκτρονική καταγραφή του ΤΠΕ εξοπλισμού τους με στόχο την ταχεία και αξιόπιστη εξαγωγή συμπερασμάτων για την κατάσταση του εξοπλισμού των μονάδων. Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη στη διεύθυνση http://inventory.sch.gr.

                                                ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΝΕΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ

Η υπηρεσία απαιτεί την πιστοποίηση του χρήστη με τον προσωπικό λογαριασμό φυσικού προσώπου στο ΠΣΔ και όχι με τον επίσημο λογαριασμό της μονάδας. Παράλληλα, ο χρήστης θα πρέπει να επιλέξει έναν από τους τρεις (3) διαθέσιμους ρόλους της υπηρεσίας, δηλαδή: ΕΙΣΑΓΩΓΗ, ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ή ΑΠΟΓΡΑΦΗ

  • Ψηφιακά υπογεγραμμένη Απογραφή εξολισμού
  • Μετακίνηση – Ανταλλαγή εξοπλισμού μεταξύ μονάδων
  • Ιστορικό εξοπλισμού
  • Εικονική Αποθήκη εξοπλισμού
  • Διπλογραφικού τύπου καταγραφή εξοπλισμού
Δημοφιλή!!  To δράμα των προερχόμενων από την ιδιωτική εκπαίδευση αναπληρωτών – Νέα πρωτοβουλία της ΟΙΕΛΕ στο Υπουργείο Παιδείας

Μέχρι σήμερα (Σεπτέμβριος 2015) 2.729 μονάδες έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία της Απογραφής.
Οι αναφορές με τον κατάλογο των σχολικών και διοικητικών μονάδων που έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία απογραφής διατίθεται από το σύνδεσμο http://inventory.sch.gr/media/reports/report-35.html ενώ η αναφορά των μονάδων που δεν έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία προβάλλεται μέσω του συνδέσμου http://inventory.sch.gr/media/reports/report-34.html.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το δημόσιο Πανεπιστήμιο Κύπρου και με δύο μεταπτυχιακά: ένα στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία από το Π.Κ και ένα στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών & δικτύων (πτυχίο μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης). Μοναδικά "δεσμά" τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω