Κτηματολόγιο υποδομών Τεχνολογίας Πληροφοριών και Επικοινωνίας (ΤΠΕ) των σχολείων!!

images Ηλεκτρονική Εκπαιδευτική Ενημέρωση

Tο Κτηματολόγιο των υποδομών ΤΠΕ των σχολείων αναβαθμίστηκε δίνοντας σε αυτά τη δυνατότητα απευθείας διαχείρισης του καταγραφόμενου εξοπλισμού τους καθώς και μια σειρά νέων λειτουργικών χαρακτηριστικών.

Η Υπηρεσία Κτηματολογίου (inventory) του Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου απευθύνεται στις μονάδες της Πρωτοβάθμιας και της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και αποσκοπεί στην ηλεκτρονική καταγραφή του ΤΠΕ εξοπλισμού τους με στόχο την ταχεία και αξιόπιστη εξαγωγή συμπερασμάτων για την κατάσταση του εξοπλισμού των μονάδων. Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη στη διεύθυνση http://inventory.sch.gr.

                                                ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΝΕΟΥ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ

Η υπηρεσία απαιτεί την πιστοποίηση του χρήστη με τον προσωπικό λογαριασμό φυσικού προσώπου στο ΠΣΔ και όχι με τον επίσημο λογαριασμό της μονάδας. Παράλληλα, ο χρήστης θα πρέπει να επιλέξει έναν από τους τρεις (3) διαθέσιμους ρόλους της υπηρεσίας, δηλαδή: ΕΙΣΑΓΩΓΗ, ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ή ΑΠΟΓΡΑΦΗ

  • Ψηφιακά υπογεγραμμένη Απογραφή εξολισμού
  • Μετακίνηση – Ανταλλαγή εξοπλισμού μεταξύ μονάδων
  • Ιστορικό εξοπλισμού
  • Εικονική Αποθήκη εξοπλισμού
  • Διπλογραφικού τύπου καταγραφή εξοπλισμού

Μέχρι σήμερα (Σεπτέμβριος 2015) 2.729 μονάδες έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία της Απογραφής.
Οι αναφορές με τον κατάλογο των σχολικών και διοικητικών μονάδων που έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία απογραφής διατίθεται από το σύνδεσμο http://inventory.sch.gr/media/reports/report-35.html ενώ η αναφορά των μονάδων που δεν έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία προβάλλεται μέσω του συνδέσμου http://inventory.sch.gr/media/reports/report-34.html.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν:

*Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
*Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
*Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος


Για επικοινωνία μέσω email: ewalleduinfo@gmail.com

Για περισσότερα νέα ακολουθήστε τα κοινωνικά μας δίκτυα  

FB: https://www.facebook.com/ewalledu

Instagram: https://www.instagram.com/ewall_edu/

Twitter: https://twitter.com/EwallEdu

Η ομάδα του e-wall

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

📌Είμαι Εκπαιδευτικός Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, πτυχιούχος του Πανεπιστημίου Κύπρου, με Μεταπτυχιακό Τίτλο στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία, σύντομα και 2ο μεταπτυχιακό τίτλο στην οργάνωση και διοίκηση σχολικών μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. 📌Κατέχω, τίτλο διετούς φοίτησης στο πεδίο “Τηλεπικοινωνίες και Δίκτυα”. 📌Από τη σχολική χρονιά 21-22 έχω διοριστεί πλέον στο Νομό Ηλείας. 📌Ασχολούμαι αρκετά με τα τεχνολογικά μέσα και την ανάπτυξη τους στην εκπαίδευση και τα μοναδικά "δεσμά" που έχω είναι τα κιτρινόμαυρα!!

Avatar photo