accountant g6464b128f 1280

Ανάκληση πρόσληψης – παραιτήσεις 42 αναπληρωτών εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης 2023-24

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Ανάκληση πρόσληψης – παραιτήσεις 42 αναπληρωτών εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης 2023-24

Το Υπουργείο Παιδείας ανακαλεί την πρόσληψη 40 αναπληρωτών και καταχωρεί 2 παραιτήσεις.

Σύμφωνα με την υπ. αριθμ. πρωτ. 18229/Ε1/21-2-2025 Απόφαση του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, 40 αναπληρωτές εκπαιδευτικοί Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης έλαβαν ανάκληση πρόσληψης για το σχολικό έτος 2023-24. Επιπλέον, 2 αναπληρωτές εκπαιδευτικοί υπέβαλλαν και έγιναν δεκτές οι παραιτήσεις τους. ΝΕΟ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ / ΕΒΠ – ΠΛΗΡΟΥΣ & ΜΕΙΩΜΕΝΟΥ ΑΜΩ ΩΡΑΡΙΟΥ (ΜΕ ΠΑΙΔΙΑ)!

Εκκαθαρισμένοι πίνακες εκπαιδευτικών: Τι πρέπει να προσέξετε

Εργασιακά δικαιώματα αναπληρωτών | Διδακτικό και εργασιακό ωράριο, Εφημερία αναπληρωτών, άδειες, υπερωρίες κ.α

Ανάκληση πρόσληψης και καταχώριση παραίτησης προσωρινών αναπληρωτών εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Γενικής Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης για το διδακτικό έτος 2023-2024

ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ

Α. Την ανάκληση της πρόσληψης των παρακάτω προσωρινών αναπληρωτών/-τριών εκπαιδευτικών γενικής εκπαίδευσης και ειδικής αγωγής και εκπαίδευσης πλήρους ωραρίου, οι οποίοι/-ες προσλήφθηκαν με τις κάτωθι κατά περίπτωση αποφάσεις της Προϊσταμένης της Γενικής Δ/νσης Εκπ/κού Προσωπικού Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, στις έναντι αυτών αναγραφόμενες περιοχές/Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, επειδή δεν ανέλαβαν υπηρεσία εντός των οριζόμενων προθεσμιών:

Δημοφιλή!!  Εκατοντάδες εκπαιδευτικοί αποκλείονται από το διορισμό για 3 ημέρες

Β. Την καταχώριση της παραίτησης, ενώπιον του αρμοδίου οργάνου, των παρακάτω προσωρινών αναπληρωτών/-τριών εκπαιδευτικών γενικής εκπαίδευσης πλήρους ωραρίου, οι οποίοι/-ες προσλήφθηκαν με την κάτωθι απόφαση της Προϊσταμένης της Γενικής Δ/νσης Εκπ/κού Προσωπικού Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, στις έναντι αυτών αναγραφόμενες περιοχές/Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης:

9ΛΖΝ46ΝΚΠΔ-ΟΒΓ

 

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

E-wall News

Κύλιση προς τα επάνω