rating star 752909 1280

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ 4ου ΕΙΔΙΚΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Όσα αναφέρονται σε καμία περίπτωση δεν απηχούν τις απόψεις του site. Δημοσιεύουμε αποκλειστικά για λόγους δεοντολογίας την παρακάτω επιστολή αυτούσια, όπως έφτασε στο mail μας από το συγκεκριμένο σχολείο. 

Έλαβες mail για αξιολόγηση – ΌΛΑ όσα θέλεις να γνωρίζεις για να το τι πρέπει να κάνεις

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ 4ου ΕΙΔΙΚΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ / ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΘΟΥΜΕ – ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΑΣ 

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ 4ου ΕΙΔΙΚΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΘΟΥΝ ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Οι εκπαιδευτικοί εκτός από την επιστημονικότητά τους, διακρίνονται για το ενδιαφέρον τους ως προς την ποιοτική αναβάθμιση της παιδείας, η οποία θα βασίζεται στην αξιοπρέπεια και το ήθος απέναντι σε όλους τους μαθητές, τους γονείς και τους συναδέλφους τους. Ένα ιδιαίτερο στοιχείο μέσα σε όλα αυτά αποτελεί η αυτογνωσία των εκπαιδευτικών και η αναγνώριση /παραδοχή λαθών τους όταν τύχει οι ίδιοι να κάνουν. Αφήσαμε λοιπόν ως Σ.Δ. του 4ου Ειδικού Δ.Σ. Αθηνών να περάσει το διάστημα από τον Ιούνιο του 2023 έως τώρα, περιμένοντας από συγκεκριμένα άτομα – εκπαιδευτικούς που αναστάτωσαν και διέβαλαν το σχολείο μας με ανυπόστατες καταγγελίες , μία τέτοια παραδοχή λάθους και μία συγγνώμη εκ μέρους τους.

Επειδή κάτι τέτοιο δεν συνέβη μέχρι σήμερα, συμπεραίνουμε ότι, με πρόσχημα την ενημέρωση, οι ενέργειές τους ήταν στοχευμένες και συνειδητές απόπειρες γεμάτες μένος ανεξήγητο.

Με τις ενέργειές τους αυτές έπληξαν το ιερό δικαίωμα της εργασίας μας στο σχολείο, το δικαίωμα στην ελεύθερη σκέψη, βούληση και τις ατομικές επιλογές μας στα εκπαιδευτικά δρώμενα οι οποίες ήταν και είναι σύννομες, σύμφωνα με την υπάρχουσα νομοθεσία και δεν θίγουν το ήθος και την εργασία κανενός συναδέλφου.

Εγκαίνια: Μουσείο Προσφυγικού Ελληνισμού της ΑΕΚ / Εκπαιδευτικές επισκέψεις για παιδιά όλων των ηλικιών (PIC-VID)

70 δωρεάν εικονογραφημένα e-books για την πρωτοβάθμια και την δευτεροβάθμια εκπαίδευση από τον Τάσο Ανθούλια!

Ανθρώπινα και εργασιακά δικαιώματα στην ιδιωτική εκπαίδευση στις ΗΠΑ: ο εμβληματικός νόμος CIvil Rights Act του 1964 / ΟΙΕΛΕ

Εκπαιδευτικός αξιολογήθηκε, βγήκε από την τάξη και ξέσπασε σε κλάματα

 

 

ΕΠΙΣΤΟΛΗ 4ο ΕΙΔΙΚΟ Δ.Σ.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

E-wall News

Κύλιση προς τα επάνω