cartoon g2990a0ece 1280

Εκκαθαρισμένοι Προσωρινοί Πίνακες 1ΓΕ 2023 – 2023-2024

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Τους εκκαθαρισμένους πίνακες μετά από την έκδοση προσωρινών πινάκων γενικής αγωγής από το ΑΣΕΠ 2ΓΕ/2023, δημοσίευσε ο εκπαιδευτικός Πληροφορικής, Σάββας Παπαδόπουλος, επισυνάπτοντας και ένα εισαγωγικό σημείωμα.

Σύντομα έρχονται και οι εκκαθαρισμένοι πίνακες του Ιωάννη Τάσιου

Γραπτός ΑΣΕΠ: Πώς είναι δυνατό ένας τετράωρος διαγωνισμός να θεωρείται πιο αξιόπιστος από 6, 8 και 10 χρόνια σπουδών;

Ακολουθεί το εισαγωγικό σημείωμα του συναδέλφου

– Η εκκαθάριση έγινε με βάση τον αριθμό ταυτότητας. Κάτι που σημαίνει ότι αν κάποιος διορίστηκε με διαφορετικό αριθμό ταυτότητας από αυτόν που βρίσκεται στους προσωρινούς πίνακες, δεν έχει αφαιρεθεί.
– Έχουν αφαιρεθεί όλοι όσοι έχουν διοριστεί, ανεξάρτητα από την ειδικότητα στην οποία διορίστηκαν (δηλαδή αν είχαν και 2ο πτυχίο ή διορίστηκαν στη γενική, έχουν αφαιρεθεί από όλους τους πίνακες στους οποίους περιέχονταν).
– Έχουν υπολογιστεί όλοι οι διορισμοί από το 2020 μέχρι και τους πρόσφατους φετινούς διορισμούς στη γενική.
– Με μωβ χρώμα είναι όσοι είχαν διοριστεί 9/3/2020 σαν ΕΕΠ-ΕΒΠ κι αρνήθηκαν διορισμό. Αυτοί έχουν δικαίωμα να προσληφθούν ως αναπληρωτές. Τους μάρκαρα απλά για να έχετε την εξτρά πληροφορία ότι έχουν αρνηθεί μια φορά διορισμό.
– Με πορτοκαλί χρώμα είναι όσοι είχαν διοριστεί 19/8/2020 στην Ειδική Αγωγή κι αρνήθηκαν διορισμό. Κι αυτοί έχουν δικαίωμα να προσληφθούν ως αναπληρωτές μετά τις 19/8.
Αν δε σας ανοίγει, ανοίξτε το από υπολογιστή ή εγκαταστείστε αυτό https://play.google.com/store/apps/details…
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το δημόσιο Πανεπιστήμιο Κύπρου και με δύο μεταπτυχιακά: ένα στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία από το Π.Κ και ένα στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών & δικτύων (πτυχίο μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης). Μοναδικά "δεσμά" τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω