arist1 E-WALL

Καταρρέει η ατομική αξιολόγηση σε κάθε γειτονιά, κυριολεκτικά (Ποσοστά, Σημερινές Φώτο)

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Έχουμε ξαναγράψει ότι στην Αττική αξιολόγηση δεν υπάρχει. Δεν ήταν υπερβολή, ούτε πρόχειρη εκτίμηση. Τα ποσοστά των εκπαιδευτικών που συμμετέχουν στην Απεργία/Αποχή της ΔΟΕ είναι πολύ υψηλά. Στο σύλλογο εκπαιδευτικών Αν. Αττικής Κ. Σωτηρίου το 100% των νεοδιόριστων του 2020 που σε πρώτη φάση θεωρούνται υπόχρεοι αξιολόγησης, είναι σε Απεργία/Αποχή, ενώ τεράστιο είναι και το ποσοστό στο σύνολο των εκπαιδευτικών. Στον Α σύλλογο εκπαιδευτικών Αθηνών, ήδη συμμετέχει στην απεργία αποχή το 81% των εκπαιδευτικών δείτε αναλυτικά:

Α αθην4 E-WALL

 

Σε πολλούς συλλόγους με τους οποίους έχουμε έρθει σε επαφή και δεν έχουν προλάβει ακόμα να δημοσιοποιήσουν στοιχεία, οι υπεύθυνοι αναφέρουν ότι επικρατεί ανάλογη εικόνα.

Δημοφιλή!!  Διευκρινίσεις για την Συνδικαλιστική Στέγη του ΕΕΠ, ΕΒΠ και της ΕΛΜΕ Προτύπων από την ΟΛΜΕ

Εκτός από τα ποσοστά συμμετοχής όμως και τις δυναμικές κινητοποιήσεις των σωματείων στις συσκέψεις των συμβούλων εκπαίδευσης για τις οποίες είχαμε ενημερώσει: Αλλεπάλληλα ΑΚΥΡΑ στην αξιολόγηση στην Αττική – 100% η αποχή σε αρκετούς συλλόγους – Διακόπτονται συνεδριάσεις συμβούλων σε διευθύνσεις  , υπάρχουν και οι επισκέψεις αξιολογητών στα σχολεία με σκοπό την πραγματοποίηση συναντήσεων με νεοδιόριστους. Και αυτές ματαιώνονται η μια πίσω από την άλλη σε μια σειρά από σχολεία. Δείτε σημερινές φώτο:

arist1 E-WALL

arist2 E-WALL

Ααθη3 E-WALL

α αθην E-WALL

α αθη2 E-WALL

Τα παραπάνω είναι εικόνες από σχολεία της Α Αθήνας, υπάρχουν αντίστοιχες σημερινές από τη δυτική αττική, ενώ  ανάλογες δράσεις σήμερα έγιναν και στη Γ Αθήνας.

Δυττική Αττική:

Η αξιολόγηση δεν θα περάσει!Το λέμε και το εννοούμε!Πρώτο μπλοκάρισμα της αξιολόγησης στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Άνω Λιοσίων

Δημοφιλή!!  Η Α.Δ.Ε.Δ.Υ. καλεί σε 24ωρη απεργία στις 21 Μαΐου ενάντια στην ακρίβεια και στην οικονομική εξαθλίωση των εργαζομένων

δυτ E-WALL

B Αθήνας:

Δ Αθήνας: Μπλοκαρίστηκε σήμερα 2/5 η πρώτη προσπάθεια αξιολόγησης, στην Ηλιούπολη, συνάδελφου ειδικότητας.

Το πιο ζωντανό και φωτεινό κομμάτι της εκπαίδευσης λοιπόν φαίνεται ότι αυτοοργανώνεται, αντιστέκεται, και κινητοποιείται με όρους μαζικούς. Επιτροπές αγώνα έχουν σχηματιστεί σε δεκάδες συλλόγους και ΕΛΜΕ, ομάδες viber ακόμα έχουν εμφανιστεί στις οποίες οι νεοδιόριστοι συντονίζονται και επικοινωνούν. Ξαναδημοσιεύουμε τα βήματα συμμετοχής στην Απεργία/Αποχή στη φλωτο με την οποία διακινούνται σε πολλές από τις ομάδες που προαναφέραμε:

βηματα E-WALL

M. Πέμπτη πρωί έρχεται mail για αξιολόγηση σε εκπαιδευτικούς της Αττικής – Πως να το διαγράψετε

 

 

Trending Now!!


Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν:

*Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
*Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
*Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος

Για επικοινωνία μέσω [email protected]


Avatar photo

E-wall News

Κύλιση προς τα επάνω