νεοδιοριστοι εκβιασμοι αριστοτελης 1 1

Πανελλαδική Ημέρα Δράσης για την Άμεση Αυτοδίκαιη Μονιμοποίηση των Νεοδιόριστων – Δευτέρα 12/12, 14.00

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Μονιμοποίηση με αγώνες ο μόνος δρόμος των νεοδιόριστων..

Προσπάθεια για να οργανωθεί ημέρα δράσης με μαχητικές κινητοποιήσεις σε διευθύνσεις εκπαίδευσης σε όλη τη χώρα και συγχρόνως στο υπουργείο παιδείας γίνεται από τους νεοδιόριστους εκπαιδευτικούς που παραμένουν όμηροι σε καθεστώς δοκίμου επ’ αόριστο. Ήδη πολλοί σύλλογοι εκπαιδευτικών της Αττικής καλούν σε συγκέντρωση έξω από το υπουργείο τη Δευτέρα 12 Δεκέμβρη στις 14.00 και έχουν κηρύξει και διευκολυντικές στάσεις εργασίας. Στην περίοδο που βρισκόμαστε δεν υπάρχουν περιθώρια εφησυχασμού. Σε μια προεκλογική περίοδο οι ηγεσίες πρέπει να νιώσουν την πίεση των νεοδιόριστων, ώστε να σταματήσουν να εκβιάζουν με ομηρία τους νεοδιόριστους και να παίζουν με το “ιερό” διακύβευμα της μονιμοποίησης των ανθρώπων που παρέμειναν υπό εργασιακή εκμετάλλευση επί δεκαετίες, μέχρι την ημέρα του διορισμού τους. ΤΙΠΟΤΑ δε χαρίζεται, ΟΛΑ κερδίζονται με αγώνα. Μόνη λύση η συμμετοχή ΟΛΩΝ!

Συντονιστικό Αναπληρωτών:

12.12 Πανελλαδικη μέρα δράσης ΥΠΑΙΘ

Ανακοίνωση του Συλλόγου Εκπ/κων Α Αθήνας “ο Αριστοτέλης”:

12 Δεκέμβρη στις 2μμ πανελλαδική μέρα δράσης στο ΥΠΑΙΘ και στις κατά τόπους ΔΙΠΕ, ΔΙΔΕ και Περιφερειακές Δ/νσεις Εκπαίδευσης. ΩΣ ΕΔΩ με τις απειλές! Οι νεοδιόριστοι είναι μόνιμοι!

Στάση εργασίας από το σύλλογο 1-4 ώρες για την διευκόλυνση της συμμετοχής των εκπαιδευτικών

Το ΥΠΑΙΘ επιλέγει για άλλη μια φορά να κινηθεί τιμωρητικά και εκβιαστικά απέναντι στη νέα γενιά, στους νεοδιόριστους του 20 αλλά και τους υπόλοιπους, καθώς με βάση τις δηλώσεις της υφυπουργού Μακρή στη Βουλή, βάζει σε κίνδυνο τις διαπιστωτικές πράξεις μονιμοποίησης των νεοδιόριστων που έχουν ήδη υπογραφεί και στέλνει μηνύματα στους Δντες Δ/νσεων να μην υπογράψουν τις πράξεις, όπου αυτό δεν έχει ήδη γίνει!

Δημοφιλή!!  Μητσοτάκης: Στόχος μας είναι να μειώσουμε τουλάχιστον κατά 50% τον αριθμό των αναπληρωτών εκπαιδευτικών με μόνιμους διορισμούς

Μονιμοποίηση και Διευθυντοποίηση Νεοδιόριστων

Κανένας δεν έχει το δικαίωμα να ανακαλέσει τις διαπιστωτικές πράξεις των νεοδιόριστων του 2020. Με επαναλαμβανόμενες παραστάσεις διαμαρτυρίας από σωματεία και εκπαιδευτικούς υπογράφηκαν αυτές στην Α’ Αθήνας και οι εκπαιδευτικοί, χρόνια αναπληρωτ(ρι)ες, που με αγώνες μονιμοποιήθηκαν είτε το ‘20, το ‘21 ή το ‘22, είναι ΜΟΝΙΜΟΙ/ΕΣ και όχι «δόκιμοι», και το εκπαιδευτικό κίνημα δεν θα επιτρέψει,όπως το κάνει άλλωστε ήδη, την εφαρμογή της ατομικής αξιολόγησης με δούρειο ίππο τις μονιμοποιήσεις των νεοδιόριστων.

Την στιγμή που δεχόμαστε ανελέητη επίθεση στο εισόδημά μας, νεοδιόριστοι και αναπληρώτ(ρι)ες μετακινούμενοι/ες από εδώ κι από εκεί δεν τα βγάζουμε πέρα με 800 ευρώ, ενώ οι μόνιμοι συνάδελφοι/ισσες έχουν καθηλωμένους μισθούς πάνω από 10ετία, την στιγμή που τα ΠΑΝΤΑ ακριβαίνουν στο βωμό του κέρδους του κεφαλαίου! Την στιγμή που γινόμαστε μάρτυρες της φρικτής αδιαφορίας του ΥΠΑΙΘ και της κυβέρνησης για τα σχολεία με αδιανόητες συνέπειες όπως τον θάνατο του παιδιού στις Σέρρες, που δεν δίνει μισό ευρώ για την παιδεία και την υγεία, αλλά αντ’ αυτού επιδιώκει να ιδιωτικοποιήσει τα πάντα!

Ημι-μόνιμο προσωπικό- Μονιμομοίηση των Νεοδιόριστων ΕΔΩ και ΤΩΡΑ!

Τώρα επιδιώκει να υποδουλώσει ακόμα περισσότερο τους νεοδιόριστους/ες και να τους κρατήσει όμηρους για να περάσει η ατομική αξιολόγηση, που έχει απορριφθεί πλήρως από ολόκληρο τον κλάδο, εκβιαστικά και εκφοβιστικά! Να κρατήσει όμηρους τους αναπληρωτ(ρι)ες που γυρνάνε κάθε χρόνο τα σχολεία, αφήνοντας οικογένειες και προσωπική ζωή, για μια θέση επισφαλούς εργασίας! Να κρατήσει όμηρους όλους και όλες αυτές που το προσοντολόγιο εξαναγκάζει σε ένα αέναο κυνήγι προσόντων σε πίνακες κινούμενη άμμο, που αποκλείει και πετάει εκτός χιλιάδες συναδέλφους/ισσες.

Δημοφιλή!!  Διεξαγωγή συνεντεύξεων εκπαιδευτικών υποψήφιων για απόσπαση με σκοπό την κάλυψη θέσεων διδακτικού προσωπικού στα Ευρωπαϊκά Σχολεία

Τέρμα στον εμπαιγμό! Θα παλέψουμε για μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλο τον λαό!Να πάρουμε ΤΩΡΑ την κατάσταση στα χέρια μας, να σημάνει συναγερμός!

Συνεχίζουμε!Δηλώνουμε ξεκάθαρα ότι το εκπαιδευτικό κίνημα του Μάρτη του 18 και του Γενάρη του 19 είναι ζωντανό και θα φωνάξει ΝΕΟΔΙΟΡΙΣΤΟΙ/ΕΣ ΔΟΥΛΟΙ ΤΕΛΟΣ! Κανένας και καμία όμηρος του ΥΠΑΙΘ και της κυβέρνησης, ούτε νεοδιόριστος/η, ούτε αναπληρώτ(ρι)α, ούτε μόνιμος/η!

Τώρα να σηκωθεί ποτάμι οργής και να φωνάξουμε ΤΕΡΜΑ στους εκβιασμούς και την ομηρία! 12 Δεκέμβρη στις 2μμ πανελλαδική μέρα δράσης στο ΥΠΑΙΘ και στις κατά τόπους ΔΙΠΕ, ΔΙΔΕ και Περιφερειακές Δ/νσεις Εκπαίδευσης! 15 Δεκέμβρη στις 12μμ Προπύλαια και πορεία προς το Υπουργείο Οικονομικών

νεοδιοριστοι εκβιασμοι αριστοτελης 1 1

Ανάλογες πρωτοβουλίες για δράσεις και κινητοποιήσεις μαθαίνουμε ότι οργανώνονται σε όλη την Ελλάδα από τη Θράκη μέχρι την Κρήτη και θα ακολουθήσουν ανακοινώσεις.

Κανείς δε νομιμοποιείται να ανακαλέσει τις πράξεις μονιμοποίησης των Νεοδιόριστων

 

 

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

Αντώνης Καραφώτης

Δάσκαλος, με μεταπτυχιακό, όπως όλοι οι δάσκαλοι.. Μεγάλωσε στη Δράμα, σπούδασε Θεσσαλονίκη, διδάσκει στην Αθήνα. Για πολλά χρόνια είναι στέλεχος κατασκηνώσεων. Ασχολείται με το διάβασμα, τον Παναθηναϊκό και τώρα τελευταία πολύ με το e-wall.. Πρόεδρος του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. "Κώστας Σωτηρίου

Κύλιση προς τα επάνω