600 ευρώ Προεκλογικός Μποναμάς σε ένστολους ΕΛ.ΑΣ. και Λιμενικού! Αστείο κυβερνητικό αφήγημα για να δικαιολογηθεί ο αποκλεισμός όλων των άλλων!

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

1ον) Χαιρόμαστε ειλικρινά και όλοι πρέπει να χαίρονται για τους ανθρώπους που θα πάρουν ένα ποσό που θα τους βοηθήσει στην επιβίωση και στο να κάνουν γιορτές.

2ον) Ντροπή και μόνο Ντροπή για μια κυβέρνηση που στην εποχή του τρελού πληθωρισμού που ΟΛΟΙ έχουν χάσει το 10% της αγοραστικής τους δύναμης, διαλέγει συγκεκριμένες κατηγορίες εργαζομένων και ψάχνει να βρει και ΓΕΛΟΙΑ αφηγήματα για να στηρίξει την επιλεκτική επιλογή που κάνει στη διανομή του ψευδοδώρου Χριστουγέννων. “Σε ένδειξη ευγνωμοσύνης για την προσφορά” λέει..
Οπότε εσείς συνάδελφοι εκπαιδευτικοί, στρατιωτικοί, γενικώς χαμηλόμισθοι υπάλληλοι…προφανώς ως άχρηστοι δε θα πάρετε τίποτα! Δεν έμεινε ευγνωμοσύνη για εσάς…
Δεν πειράζει…τι να γίνει… έτσι κι αλλιώς τα εφάπαξ προεκλογικά δωράκια δεν είναι λύση για τα τεράστια προβλήματα επιβίωσης του κόσμου…Ο κόσμος πρέπει να διεκδικήσει πραγματικές και μόνιμες αυξήσεις και όχι προεκλογικά δωράκια…
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

E-wall News

Κύλιση προς τα επάνω