Αιτήσεις για την απαλλαγή των νέων 15-29 ετών από τα τέλη κινητής τηλεφωνίας!!

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

 

social media 5187243 960 720

  • Ανοίγει σήμερα, Δευτέρα 10 Ιανουαρίου η πλατφόρμα για υποβολή αιτήσεων πολιτών 15 έως 29 ετών, για πλήρη κατάργηση των τελών κινητής τηλεφωνίας τόσο για συμβόλαια, όσο και για καρτοκινητή.

 

  • Δεδομένου ότι μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου ο ειδικός φόρος κινητής τηλεφωνίας ήταν στο 12% για λογαριασμούς έως 50 ευρώ, στο 15% για λογαριασμούς από  50,01 έως 100 ευρώ, στο 18% από 100,01 έως 150 ευρώ και στο 20% από 150,01 ευρώ και πάνω, το όφελος του νέου μέτρου κυμαίνεται μεταξύ 2% και 10% για το σύνολο κάθε μηνιαίου λογαριασμού και για όλους τους καταναλωτές

 

  • Οι νέοι 15 έως 29 ετών θα πρέπει να εισέλθουν στην πλατφόρμα mobilefees.gov.gr και να υποβάλλουν δήλωση στο Μητρώο Αιτήσεων Δικαιούχων Απαλλαγής Τελών Κινητής Τηλεφωνίας
Δημοφιλή!!  Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού από την ΕΜΥ: Καύσωνας Μέχρι την Παρασκευή, 19 Ιουλίου

 

  • Ωστόσο, αν ο δικαιούχος είναι ανήλικος, τη δήλωση θα πρέπει να την υποβάλει ο γονέας ή ο έχων τη γονική μέριμνα

 

  • Η είσοδος στο Μητρώο γίνεται με τους κωδικούς Taxisnet του δικαιούχου ή του γονέα όταν πρόκειται για ανήλικο.

    Μέσω του mobilefees.gov.gr

 

  • Σημειώνεται από αυτό το μήνα η κινητή και η καρτοκινητή τηλεφωνία θα είναι φθηνότερη και για τους πολίτες άνω των 30 ετών, καθώς τέθηκε σε ισχύ το νέο, ενιαίο και σταθερό τέλος κινητής και καρτοκινητής τηλεφωνίας ύψους 10%.  Τα νέα τέλη κινητής και καρτοκινητής τηλεφωνίας ισχύουν αυτόματα, για κάθε σύνδεση κινητού που ανήκει σε φυσικό πρόσωπο, χωρίς να απαιτείται καμία ενέργεια από πλευράς του πολίτη.

 

Πηγή: ERT/ΘΕΜΑ

 

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το δημόσιο Πανεπιστήμιο Κύπρου και με δύο μεταπτυχιακά: ένα στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία από το Π.Κ και ένα στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών & δικτύων (πτυχίο μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης). Μοναδικά "δεσμά" τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω