ff5aff73 b7a3 478f 99a3 333ce7767a61 E-WALL

O τιμοκατάλογος που σφραγίζει τον τάφο της δημόσιας υγείας – Έχεις λεφτά, ζεις, δεν έχεις, αντίο

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Μια φορά κι έναν καιρό ήταν το εθνικό σύστημα υγείας. Δεν έζησε και πολλά χρόνια μη γελιόμαστε. Προχθές πέθανε επισήμως, μαζί με την ανακοίνωση του τιμοκαταλόγου για τα επί πληρωμή απογευματινά χειρουργεία.  Έτσι ήταν και παλιά βέβαια, πριν από 40 χρόνια και πιο πίσω. Αν αρρώσταινες έπρεπε να πουλήσεις κανένα χωράφι, μήπως και πληρώσεις, εγχειριστείς και ζήσεις. Αν δεν υπήρχαν λεφτά.. οι ελπίδες σου ήταν ελάχιστες. Έτσι θα είναι και από σήμερα. Δεν χρειάζονται ίσως και πολλές επεξηγήσεις. Στη χώρα που διογκώθηκαν οι λίστες αναμονής στα χειρουργεία επειδή η πολιτεία δεν προσλαμβάνει νοσηλευτικό προσωπικό με αποτέλεσμα να υπολειτουργούν τα χειρουργεία όπως έχει καταγγείλει κατ’ επανάληψη η ομοσπονδία νοσοκομειακών ιατρών. Σε αυτή τη χώρα που όταν βρέχει το νερό στάζει από τις σάπιες οροφές των νοσοκομείων, βγήκε ο υπουργός και αντί να προσλάβει προσωπικό, ώστε να δουλεύουν τα δημόσια χειρουργεία στο φουλ, για να σωθούν ζωές, ανακοίνωσε ότι η λύση είναι να λειτουργούν απογευματινά χειρουργεία για να εγχειρίζονται γρήγορα όσοι έχουν να πληρώσουν.

Δημοφιλή!!  Άγριο επεισόδιο μεταξύ ανηλίκων στον Ωρωπό: 15χρονος μαχαίρωσε συνομήλικό του για ένα μπουφάν

Ο Τιμοκατάλογος της Ντροπής είναι μια ιστορική στιγμή στην Ιστορία της Ελλάδας που θα μνημονεύεται σίγουρα στο μέλλον, ως το σημείο που η χώρα έπιασε επίσημα πάτο. Ως η μέρα που η πολιτεία ανακοίνωσε πως θα ζουν μόνο όσοι έχουν λεφτά να πληρώσουν. Δεν είναι δικό μας συμπέρασμα αυτό αυτό, ούτε καν η διατύπωση του τίτλου του άρθρου αυτού. Το έχουν δηλώσει δεκάδες γιατροί και το “κλέψαμε” από ανάρτηση του νευροχειρουργού, γραμματέα της ομοσπονδίας νοσοκομειακών γιατρών Πάνου Παπανικολάου. Δείτε:

427717093 10162210001055769 5948889772800313702 n E-WALL

Ακόμα δείτε την αποκαλυπτική συζήτηση στο σταθμό ACTION24 όπου ακόμα και η ιατρός που είναι εκλεγμένη συνδικαλίστρια με την παράταξη της Νέας Δημοκρατίας στέκεται εντελώς απέναντι στις εξαγγελίες της κυβέρνησης:

Δημοφιλή!!  Μαθητής συνελήφθη με σουγιά και κάνναβη σε σχολική εκδρομή στα Ιωάννινα - Τρεις συλλήψεις
Ο «τιμοκατάλογος» των απογευματινών χειρουργείων - Από 300 έως 2000 ευρώ το κόστος | ACTION 24

Τέλος ας ρίξουμε και μια ματιά στον τιμοκατάλογο, όπως κάνουμε και στις ταβέρνες εξάλλου…

kostos E-WALL

Τέσσερις μηχανές με 8 αστυνομικούς συλλαμβάνουν δασκάλα μετά από μήνυση μητέρας

Trending Now!!


Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν:

*Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
*Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
*Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος

Για επικοινωνία μέσω [email protected]


Avatar photo

E-wall News

Κύλιση προς τα επάνω