υποθέσεις παρενόχλησης μαθητών E-WALL

Στον Πύργο εκτυλίχθηκαν σκηνές που θύμιζαν ταινία τρόμου με θύματα 11χρονα παιδιά που έλαβαν απειλητικά μηνύματα στα κινητά τους τηλέφωνα.

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Στον Πύργο εκτυλίχθηκαν σκηνές που θύμιζαν ταινία τρόμου με θύματα 11χρονα παιδιά που έλαβαν απειλητικά μηνύματα στα κινητά τους τηλέφωνα.

Τα απειλητικά μηνύματα, όπως αναφέρει το ilialive.gr, έχουν ενταθεί τις τελευταίες ημέρες, αλλά τα μηνύματα που εστάλησαν το περασμένο Σάββατο φαίνεται ότι ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο και έκαναν τους μικρούς μαθητές να φοβηθούν και τους γονείς τους να εκφράσουν την έντονη ανησυχία τους. Για το θέμα έχει γίνει σαφής αναφορά, έχουν επικοινωνήσει όλοι οι γονείς της συγκεκριμένης τάξης για να μιλήσουν με τα παιδιά τους στο παρελθόν και να εντοπίσουν ποιος κρύβεται πίσω από αυτές τις καταστάσεις.

Επιπλέον των μηνυμάτων των προηγούμενων ημερών, η κατάσταση με τις βρισιές, τις απειλές και τον εκφοβισμό κορυφώθηκε το περασμένο Σάββατο, όταν μια μαθήτρια του συγκεκριμένου σχολείου, λόγω των διακοπών της, κάλεσε συμμαθητές της στον κινηματογράφο και για βόλτα μετά. Προσωπικά δεδομένα – Οδηγός για τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (GDPR) για σχολεία και εκπαιδευτικούς

Ακόμα μεγαλύτερη ανησυχία προκάλεσαν τα υβριστικά μηνύματα και το γεγονός ότι ο αποστολέας γνώριζε ακριβώς πού βρίσκονταν τα άλλα παιδιά. Μάλιστα, όταν τους είπε μέσω των μηνυμάτων ότι ήταν μαθητής από το ίδιο τμήμα της τάξης, τα πράγματα άρχισαν να γίνονται ακόμη πιο δύσκολα.

Στην πόλη ήδη καταγράφονται πολλά περιστατικά εκφοβισμού, ακόμα και ξυλοδαρμών στις ηλικίες του γυμνασίου, αλλά τα αρνητικά παραδείγματα φαίνεται να μπαίνουν και να βρίσκουν απήχηση, πλέον και στα δημοτικά σχολεία

Ένας Οδηγός για | Πρώτες Βοήθειες Ψυχικής υγείας!!

Ελευθερία του λόγου στο διαδίκτυο / Νέος νόμος της ΕΕ για τη λογοκρισία: “παραπλανητικές” αναρτήσεις που θα διαγράφονται αμέσως ή καταστολή της διαφωνίας!

Νέα Έκθεση ΟΗΕ / Στερεότυπα “ριζωμένα” στην κοινωνία για τη βία κατά των γυναικών!!

 

 

Google Play Store badge EN.svg E-WALL
Κατεβάστε την εφαρμογή μας για άμεση ενημέρωση

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν:

*Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
*Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
*Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος

Για επικοινωνία μέσω
[email protected]

Για περισσότερα νέα ακολουθήστε τα κοινωνικά μας δίκτυα

FB / Instagram / Twitter / Pinterest / Linkedin

Ακολουθήστε το e-wall στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Η ομάδα του e-wall!!

Avatar photo

E-wall News

Κύλιση προς τα επάνω