warning g1b08eec6b 1920

Προσλήψεις αναπληρωτών – αναζητούνται πιστώσεις και βλέπουμε.. λέει η διοίκηση του ΥΠΑΙΘΑ  | Ενημέρωση ΠΑΣΑΝ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Προσλήψεις αναπληρωτών – αναζητούνται πιστώσεις και βλέπουμε λέει η διοίκηση του ΥΠΑΙΘΑ  | Ενημέρωση ΠΑΣΑΝ

Αλαλούμ του ΥΠΑΙΘΑ με τις πιστώσεις και την καθυστέρηση που υπάρχει σχεδόν εάν μηνά τώρα, αλλά λέγανε, αλλά προγραμματίζανε (όπως μας μεταφέρθηκε) και αλλά (δεν) κάνουν!!

Δυστυχώς αυτή τη στιγμή έχουμε χιλιάδες διδακτικές ωρες να χάνονται, χιλιάδες παιδιά να μην έχουν τα βασικά, δλδ , ΤΟ ΔΑΣΚΑΛΟ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ, ΝΗΠΙΑΓΩΓΟ, ΚΑΘΗΓΗΤΗ κτλ που θα έπρεπε εδώ και 3 μήνες να προσφέρει το κράτος και συνάδελφους να περιμένουν την πρόσληψη τους εδώ και ενα μηνά και οπως φαίνεται θα πιάσει Δεκέμβριο η φάση που πάντα έτρεχε Νοέμβριο, όλα τα προηγούμενα χρονιά.

Χιλιάδες συνάδελφοι δεν θα συμπληρώσουν τα ένσημα τους και κινδυνεύουν να χάσουν το ταμείο ανεργίας.. άλλα σίγα μην τους ενδιαφέρει ή ούτε καν το γνωρίζουν αυτό

Συγχαρητήρια στο (αν)επιτελικό κράτος που διαφημίζει κιόλας ότι από τη φοροδιαφυγή με το νέο νομοσχέδιο θα βρει 600 εκ για υγειά – παιδεία, ενώ η φοροδιαφυγή είναι 40δις με τα επισημά στοιχεία πρώην υπουργού οικονομικών της ΝΔ και νυν προέδρου κεντρικής τράπεζας.. καληνύχτα!!

Δημοφιλή!!  Τροποποίηση Προκηρύξεων 1ΓΤ/2024 και 2ΓΔ/2024 - Υπολογισμός Εκπαιδευτικής Προϋπηρεσίας

Απαραίτητα Δικαιολογητικά Πρόσληψης Αναπληρωτών/τριων Εκπαιδευτικών και μελών ΕΕΠ-ΕΒΠ – ΠΡΟΫΠΗΡΕΣΙΕΣ ΕΚΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ

Οδηγός δικαιωμάτων, αδειών, διαδικασίων αναπληρωτών 2023

Πιερακάκης για αποτύπωση κενών & προσλήψεις αναπληρωτών / Επεξεργάζονται νέο πρόγραμμα “κόφτη κενών” στο ΥΠΑΙΘΑ!

Ο θεσμός της Παράλληλης Στήριξης – Καθήκοντα εκπαιδευτικού παράλληλης στήριξης

Επικαιροποιημένος Οδηγός για τον νέο Αναπληρωτή εκπαιδευτικό 2023!!

 

ΦΕΚ ΜΝΑΕ – Ενημέρωση για την επόμενη φάση αναπληρωτών / Πάει για τα μέσα της επομένης εβδομάδας!

Ακολουθεί η ανακοίνωση του ΠΑΣΑΝ για την επόμενη φάση αναπληρωτών

Αγαπητοί συνάδελφοι,
Σχετικά με την επόμενη φάση που έπεται με προσλήψεις σε Γενική και Ειδική Αγωγή και τα νέα δημοσιεύματα περί μεταφοράς της για την επόμενη εβδομάδα.
Επικοινωνήσαμε με το Γραφείο της κα. Μιχαηλίδου από το οποίο δυστυχώς δεν λάβαμε κάποια σαφή απάντηση. Ειδικότερα, μας αναφέρθηκε πως ακόμα τίποτα δεν είναι σίγουρο και γίνεται προσπάθεια η φάση να τρέξει μέχρι το τέλος αυτης της εβδομάδας.
Από εκεί και πέρα, καμία περαιτέρω πληροφόρηση δεν είχαμε, ενώ σε χθεσινή επικοινωνία με το γραφείο του Γ.Γ. κ. Κατσαρού μας αναφέρθηκε πως αναζητούνται πιστώσεις.
Σε γενικές γραμμές, η αίσθηση που έχουμε αποκομίσει από την επικοινωνία μας στο Υπουργείο ως σύλλογος είναι πως η επόμενη φαση θα πραγματοποιηθεί αρχές της επόμενης εβδομάδας και αυτό που ευχόμαστε ειναι σύντομα να επανέλθουμε με νέα και περισσοτερο συγκεκριμένη ενημέρωση.
ΠΑΣΑΝ
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

E-wall News

Κύλιση προς τα επάνω