info 5223791 1280

Εκδήλωση Ενδιαφέροντοςστην επιμορφωτική δράση RELANG του Ευρωπαϊκού Κέντρου Σύγχρονων Γλωσσών

Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για συμμετοχή στην επιμορφωτική δράση RELANG του Ευρωπαϊκού Κέντρου Σύγχρονων Γλωσσών (ECML/CELV) του Συμβουλίου της Ευρώπης

Το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής (ΙΕΠ) διοργανώνει την επιμορφωτική δράση RELANG (Relating language curricula tests & exams to the CEFR) του Ευρωπαϊκού Κέντρου Σύγχρονων Γλωσσών (ECML/CELV) του Συμβουλίου της Ευρώπης σε συνεργασία με το Τμήμα Β’ Διεθνών Σχέσεων της Δ/νσης Ευρωπαϊκών και Διεθνών Θεμάτων του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού.

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε την Πρόσκληση

Κατόπιν των ανωτέρω, καλούνται οι Σύμβουλοι Εκπαίδευσης Ξένων Γλωσσών (ΠΕ05, ΠΕ06, ΠΕ07), οι οποίοι/-ες επιθυμούν να συμμετάσχουν στην επιμορφωτική δράση RELANG να υποβάλουν τη σχετική αίτηση-υπεύθυνη δήλωση που επισυνάπτεται στην παρούσα Πρόσκληση από τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2023 έως και την Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2023 συμπληρώνοντας όλα τα απαραίτητα πεδία, και να την αποστείλουν υπογεγραμμένη, μαζί με το αποδεικτικό πιστοποίησης της γλωσσομάθειας (για τους Συμβούλους Εκπαίδευσης Γαλλικής και Γερμανικής Γλώσσας) μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο: info@iep.edu.gr.

Για την αίτηση- υπεύθυνη δήλωση εδώ

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν:

*Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
*Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
*Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος

Για επικοινωνία μέσω info@e-wall.net

Για περισσότερα νέα ακολουθήστε τα κοινωνικά μας δίκτυα  

FB / Instagram / Twitter / Pinterest / Linkedin

Ακολουθήστε το e-wall στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Η ομάδα του e-wall!!
Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Εκπαιδευτικός Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, πτυχιούχος του Πανεπιστημίου Κύπρου, με Μεταπτυχιακό Τίτλο στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία, σύντομα και 2ο μεταπτυχιακό τίτλο στην οργάνωση και διοίκηση σχολικών μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Τίτλο διετούς φοίτησης στο πεδίο “Τηλεπικοινωνίες και Δίκτυα”. Ασχολούμαι αρκετά με τα τεχνολογικά μέσα και την ανάπτυξη τους στην εκπαίδευση και τα μοναδικά "δεσμά" που έχω είναι τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω
Share via
Copy link
Powered by Social Snap