φως E-WALL

ΠΟΣΥΠ: Αλληλεγγύη στους συμπολίτες μας στην Θεσσαλία

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΠΟΣΥΠ: Αλληλεγγύη στους συμπολίτες μας στην Θεσσαλία

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΟΣΥΠ εκφράζει την αλληλεγγύη και την συμπαράστασή του στους δοκιμαζόμενους κατοίκους της Θεσσαλίας.

Εκφράζει την βαθιά του θλίψη για την άδικη απώλεια της ζωής των συμπολιτών μας και ελπίζει στην άμεση ανεύρεση όλων των αγνοούμενων κατοίκων της πληγείσας περιοχής.

To ΔΣ της ΠΟΣΥΠ εκφράζει την απαίτησή του για την λήψη μέριμνας από το Υπουργείο Παιδείας και την ΠΔΕ Θεσσαλίας, που αφορά στην υπηρεσιακή κάλυψη και των διοικητικών υπαλλήλων που αδυνατούν να μετακινηθούν στις πληγείσες περιοχές και να προσέλθουν σε υπηρεσίες και σχολεία, μέχρι να αποκατασταθεί το ανυπαίτιο κώλυμα της απρόσκοπτης και ασφαλούς μετακίνησής τους. 

Η στιγμή όμως αυτή, είναι η στιγμή της έκφρασης της δικής μας  αρωγής και αλληλεγγύης προς τους συμπολίτες μας στην Θεσσαλία, που δοκιμάζονται ποικιλοτρόπως εδώ και μέρες.

Καλούμε όλα τα Σωματεία-μέλη μας και όλους τους συναδέλφους μας να δείξουμε την αλληλεγγύη μας και να συμβάλουμε στην συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας για τους κατοίκους των πληγέντων περιοχών της Θεσσαλίας, με είδη πρώτης ανάγκης, με υγειονομικό υλικό και με φάρμακα.

Η ΠΟΣΥΠ θα καταθέσει την βοήθεια της στην 4Η ΥΠΕ.

Σε κάθε γωνιά της Ελλάδας υπάρχουν σημεία συλλογής της ανθρωπιστικής βοήθειας, ώστε να μετατρέψουμε την καταστροφή της πλημμύρας του Θεσσαλικού κάμπου, σε πλημμύρα αγάπης, αλληλεγγύης και ανθρωπιάς.

Κανείς δε θα μείνει μόνος του!

Για το Δ.Σ.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                            Ο ΑΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΣΑΒΒΑΣ ΦΩΤΙΑΔΗΣ               ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

Google Play Store badge EN.svg E-WALL
Κατεβάστε την εφαρμογή μας για άμεση ενημέρωση

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν:

*Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
*Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
*Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος

Για επικοινωνία μέσω
[email protected]

Για περισσότερα νέα ακολουθήστε τα κοινωνικά μας δίκτυα

FB / Instagram / Twitter / Pinterest / Linkedin

Ακολουθήστε το e-wall στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Η ομάδα του e-wall!!

Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Είμαι εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το Πανεπιστήμιο Κύπρου και με μεταπτυχιακό τίτλο στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία. Σύντομα θα ολοκληρώσω και το δεύτερο μεταπτυχιακό στην οργάνωση και διοίκηση σχολικών μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Έχω εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών και δικτύων. Η αφοσίωσή μου στην ανάπτυξη τεχνολογικών μέσων στην εκπαίδευση είναι προφανής, και επιδιώκω να συνδυάσω αυτήν την εμπειρία με την οργανωτική και διοικητική μου κατάρτιση για την ανάπτυξη πιο αποτελεσματικών εκπαιδευτικών προγραμμάτων. Tα μοναδικά "δεσμά" που έχω είναι τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω