μουσικη

Μουσικοί: Τους ζητούν να συμπληρώνουν ωράριο σε 4 σχολεία, ενώ δεν τους παραχωρούν ώρες ολοημέρου!

Σε ορισμένες περιπτώσεις παρατηρείται το φαινόμενο να καλούνται οι συνάδελφοι/ισσες μουσικοί που δεν συμπληρώνουν το ωράριο τους, να κάνουν εκ νέου αίτηση και για ένα περίσσευμα 2-3 ωρών να πηγαίνουν και σε τρίτο ή τέταρτο σχολείο, αντί να τους δοθεί η δυνατότητα να τις συμπληρώσουν στο ολοήμερο. Κάτι τέτοιο φυσικά δημιουργεί μια ασφυκτική κατάσταση για τους συναδέλφους. Για το θέμα ανακοίνωσε εξέδωσε ο σύλλογος εκπαιδευτικών Α Αθήνας “ο Αριστοτέλης”. Δείτε αναλυτικά:

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε. «Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ»

Θέμα: Καμία αλλαγή στις αιτήσεις συμπλήρωσης ωραρίου από τους συναδέλφους/ισσες μουσικούς!

Με email από την Δνση Α Αθήνας την Παρασκευή 25/8 απόγευμα, εν μέσω διακοπών και ενώ μεσολαβεί σαββατοκύριακο με καταληκτική ημερομηνία Κυριακή (!), καλούνται οι συνάδελφοι/ισσες μουσικοί που δεν συμπληρώνουν το ωράριο τους να κάνουν εκ νέου αίτηση και για ένα περίσσευμα 2-3 ωρών να πηγαίνουν και σε τρίτο ή τέταρτο σχολείο, αντί να τους δοθεί η δυνατότητα να τις συμπληρώσουν στο ολοήμερο. Αυτό σημαίνει ότι οι συνάδελφοι/ισσες μουσικοί θα τρέχουν σε πολλά σχολεία για να συμπληρώσουν το ωράριο τους και ότι οι προσλήψεις αναπληρωτών /τριών σε αυτή την ειδικότητα θα είναι μειωμένες.

Ο κόφτης στις προσλήψεις και το μοίρασμα ειδικοτήτων σε τρία και τέσσερα σχολεία για λίγες ώρες είναι απαράδεκτη οδηγία που πάρθηκε μάλιστα και με απόφαση υπηρεσιακού συμβουλίου και επιδιώκεται να εφαρμοστεί σε βάρος των συναδέλφων/ισσων.

Καλούμε το υπηρεσιακό συμβούλιο της Α΄ Αθήνας και τη νέα διευθύντρια εκπ/σης να ανακαλέσει και να αποσύρει την άδικη και αυταρχική απόφαση που στρέφεται ενάντια στα εργασιακά δικαιώματα των μόνιμων συναδέλφων μουσικών, ενάντια στα μορφωτικά δικαιώματα των μαθητών του δημόσιου σχολείου που δικαιούνται μόρφωση και όχι φύλαξη και ενάντια στο δικαίωμα εργασίας που δικαιούνται οι άνεργοι συνάδελφοί μας

Google Play Store badge EN.svg
Κατεβάστε την εφαρμογή μας για άμεση ενημέρωση
Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν:

*Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
*Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
*Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος

Για επικοινωνία μέσω info@e-wall.net

Για περισσότερα νέα ακολουθήστε τα κοινωνικά μας δίκτυα 

FB / Instagram / Twitter / Pinterest / Linkedin

Ακολουθήστε το e-wall στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Η ομάδα του e-wall!!
Avatar photo

E-wall News

Κύλιση προς τα επάνω
Share via
Copy link
Powered by Social Snap