at gb53bd0778 1920

WhatsApp / Νέα λειτουργία ιδιωτικών μηνυμάτων – βιομετρικό μπλοκάρισμα για συγκεκριμένες συνομιλίες!

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

WhatsApp / Νέα λειτουργία ιδιωτικών μηνυμάτων – βιομετρικό μπλοκάρισμα για συγκεκριμένες συνομιλίες!

Το WhatsApp ανακοίνωσε σήμερα την κυκλοφορία μιας νέας λειτουργίας με την ονομασία “Κλείδωμα συνομιλίας”, η οποία προορίζεται να παρέχει στους χρήστες έναν επιπλέον βαθμό ασφάλειας για τις πιο ευαίσθητες συζητήσεις τους. Όπως υποδηλώνει το όνομα, μπορείτε να κλειδώσετε μια συνομιλία, η οποία αφαιρεί το εν λόγω νήμα από τα εισερχόμενά σας και το τοποθετεί σε δικό του φάκελο, στον οποίο μπορείτε να έχετε πρόσβαση μόνο με τον κωδικό πρόσβασης της συσκευής σας ή με βιομετρικά δεδομένα, όπως το δακτυλικό σας αποτύπωμα.

Νέα εφαρμογή COSMOTE CHRONOS / Τα σπουδαιότερα μνημεία της πολιτιστικής μας κληρονομιάς ζωντανεύουν ξανά στο κινητό σας!

Το WhatsApp πειραματίζεται με το μπλοκάρισμα βιομετρικών δεδομένων για μεμονωμένες συνομιλίες. Μια λειτουργία που είναι επί του παρόντος διαθέσιμη σε άλλες πλατφόρμες κοινωνικής ανταλλαγής μηνυμάτων

Μπαίνοντας σε λεπτομέρειες, σε μια προσπάθεια να ενισχύσει την ιδιωτικότητα των χρηστών, η πλατφόρμα, την οποία χρησιμοποιούν καθημερινά πάνω από ένα δισεκατομμύριο άνθρωποι, έφερε τώρα το “Κλείδωμα συνομιλίας”.

Δημοφιλή!!  8ο Πανελλήνιο Επιστημονικό Συνέδριο "Ένταξη και Χρήση των ΤΠΕ στην Εκπαιδευτική Διαδικασία"

Εκλογές 2023: Social Media και προεκλογική εκστρατεία / Πώς επηρεάζουν τους Έλληνες ψηφοφόρους!

Δεύτερη WABetaInfo , η beta έκδοση της εφαρμογής v2.23.8.2 δείχνει σημάδια προσθήκης βιομετρικού κλειδώματος για μεμονωμένες συνομιλίες και ακόμη και ομαδικά μηνύματα. Αυτό το επιπλέον επίπεδο ασφάλειας θα μπορούσε να είναι μια ευπρόσδεκτη υπόσχεση για όσους χρησιμοποιούν το WhatsApp ως κύρια πλατφόρμα επικοινωνίας. Επί του παρόντος, μπορείτε να κλειδώσετε το WhatsApp χρησιμοποιώντας ένα PIN, δακτυλικό αποτύπωμα ή μοτίβο ξεκλειδώματος προσώπου. Ωστόσο, αυτό εμποδίζει εντελώς την πρόσβαση στην ίδια την εφαρμογή. Αυτή η λειτουργία θα σας επιτρέψει να κλειδώσετε συγκεκριμένες συνομιλίες με δακτυλικό αποτύπωμα ή κωδικό πρόσβασης. Το να μπορείτε να το κάνετε αυτό θα ήταν υπέροχο αν θέλετε να δημιουργήσετε ένα υψηλότερο επίπεδο απορρήτου για τις επικοινωνίες σας.

“Πιστεύουμε ότι αυτό το χαρακτηριστικό θα είναι εξαιρετικό για τους ανθρώπους που έχουν λόγο να μοιράζονται το smartphone τους με ένα μέλος της οικογένειας ή για εκείνες τις στιγμές που κάποιος άλλος κρατάει το τηλέφωνό σας ακριβώς τη στιγμή που φτάνει μια πολύ ιδιαίτερη συνομιλία”, έγραψε η εταιρεία σε μια ανάρτηση στο blog.

Δημοφιλή!!  1ο διαδικτυακό Θερινό Σχολείο Πληροφορικής MakerLab 2024

Πώς η τεχνολογία επηρεάζει την εκπαίδευση / Κίνδυνοι & Επιπτώσεις / Συμβουλές για την ορθή χρήση!

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

E-wall News

Κύλιση προς τα επάνω