ΠΑΣΟΚ: «Δεν είναι “θυσία” η τραγωδία στα Τέμπη κ. Μητσοτάκη»!!

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Η προστασία της ζωής των πολιτών είναι υπέρτατο χρέος και δεν μπορεί να λογίζεται ως «θυσία» για να κάνουν οι εκάστοτε κυβερνώντες τα αυτονόητα, τονίζεται στην ανακοίνωση.

Από το ΠΑΣΟΚ αναφέρουν: «Στην ομιλία του στο Μαρούσι ο Πρωθυπουργός της καθυστερημένης συγγνώμης και της «άγνοιας», έδειξε τον αμετανόητο τρόπο άσκησης της εξουσίας του χαρακτηρίζοντας “θυσία” τον τραγικό θάνατο των 57 συνανθρώπων μας.

Απολογισμός της επιτροπής LIBE για την Δικαιοσύνη, τον δημοκρατικό έλεγχο, την Ισότητα, το κράτος δικαίου και το σεβασμό των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην Ελλάδα!!

 

Η προστασία της ζωής των πολιτών είναι υπέρτατο χρέος και δεν μπορεί να λογίζεται ως “θυσία” για να κάνουν οι εκάστοτε κυβερνώντες τα αυτονόητα.

Δημοφιλή!!  12χρονος μαθητής στην Αμαλιάδα τραυματίστηκε σοβαρά μετά από πτώση από ποδήλατο - Υποψίες για δολιοφθορά

Δίχως να αναλαμβάνει τις βαρύτατες ευθύνες του επιτελικού του χάους, που απέτυχε παταγωδώς, ο κ. Μητσοτάκης εμφανίστηκε ως προοδευτικός εκσυγχρονιστής. Δεν μπορεί όμως να αντιμετωπίσει το βαθύ κράτος ένας από τους βασικούς εκπροσώπους του.

Ο κ. Μητσοτάκης έχει πλέον ταυτιστεί στη συνείδηση των πολιτών ως ο Πρωθυπουργός, που αποδείχτηκε πρωταθλητής του πελατειακού κράτους και του καθεστωτισμού».

Ε.Ε.: Κατευθυντήριες γραμμές για διδάσκοντες και εκπαιδευτικούς – Aντιμετώπιση της παραπληροφόρησης και προώθηση του ψηφιακού γραμματισμού!!

 

Μεγάλη Βρετανία/Αξιολόγησή: Διευθύντρια δημοτικού σχολείου αυτοκτόνησε μετά την υποβάθμιση του σχολείου της από τους επιθεωρητές!!

 

Σκέψου, να έχει χαθεί το παιδί σου στα Τέμπη, να ακούς τους κυρίους και τις κυρίες της Κυβέρνησης και τα παπαγαλάκια τους στα ΜΜΕ να λένε ότι ο θάνατός τους είναι “θυσία” και είναι “ευκαιρία” να πολεμήσουμε το βαθύ κράτος που οι ίδιοι δημιούργησαν!!

Trending Now!!


Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν:

*Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
*Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
*Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος

Για επικοινωνία μέσω [email protected]


Avatar photo

E-wall News

Κύλιση προς τα επάνω