Τραγωδία στα Τέμπη: Θα μας τρελάνουν στο ΣΚΑΙ – Αποστομωτική απάντηση συνδικαλιστή για τις απεργίες στον σιδηρόδρομο και τον νόμο Χατζηδάκη

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Αποστομωτική ήταν η απάντηση που επιφύλασσε ο εργαζόμενος στη Hellenic Train, στον παρουσιαστή του ΣΚΑΪ ο οποίος, στον απόηχο της τραγωδίας έσπευσε να ρωτήσει εάν έχει γίνει απεργία για ζητήματα αναβάθμισης της ασφάλειας του σιδηρόδρομου…

Όταν λοιπόν πήρε την απάντηση πως «άπειρες» φορές έχουν γίνει απεργίες για «ζητήματα της ασφάλειας κυκλοφορίας της αντικατάστασης του πεπαλαιωμένου τροχαίου υλικού αλλά και τη συνολικής αναβάθμισης του δικτύου των σιδηροδρόμων», αλλά σύμφωνα με τον νόμο Χατζηδάκη «βγαίνουν παράνομες και καταχρηστικές» ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ, εμφανώς σε αμηχανία έσπευσε να πει: «να μην αναλωθούμε στα συνδικαλιστικά».
Και τότε πήρε την απάντηση: «Εσείς με ρωτήσατε».

Αναλυτικά ο διάλογος στον τηλεοπτικό αέρα του ΣΚΑΪ το βράδυ της Τετάρτης:

– Τόσες απεργίες γίνονται στη χώρα και εσείς ως συνδικαλιστής τα ξέρετε καλά, δεν είδαμε να γίνουν απεργίες για τέτοιου είδους θέματα.

-Κάνετε λάθος, οι απεργίες που έχουν προκηρυχθεί και από την Ομοσπονδία των Σιδηροδρομικών και από τα Σωματεία- μέλη της για τα ζητήματα της ασφάλειας κυκλοφορίας της αντικατάστασης του πεπαλαιωμένου τροχαίου υλικού αλλά και τη συνολικής αναβάθμισης του δικτύου των σιδηροδρόμων είναι άπειρες. Αλλά ξέρετε τι γίνεται αλλά με τον νόμο 4808 του Χατζηδάκη είναι απαγορευμένες. Βγαίνουν παράνομες και καταχρηστικές από τα δικαστήρια.

Ε.Ε.: Κατευθυντήριες γραμμές για διδάσκοντες και εκπαιδευτικούς – Aντιμετώπιση της παραπληροφόρησης και προώθηση του ψηφιακού γραμματισμού!!

 

-Να μην αναλωθούμε στα συνδικαλιστικά.

– Εσείς με ρωτήσατε.

Κι εσείς απαντήσατε.

Παλιά και χωρίς αντισεισμικούς ελέγχους πολλά σχολεία στην Ελλάδα – Θέλουμε σύγχρονα και ασφαλή σχολεία!! Αυτά είναι τα “αξιολογημένα σχολεία” της κυρίας Κεραμέως…

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν:

*Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
*Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
*Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος

Για επικοινωνία μέσω [email protected]


Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Είμαι εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το Πανεπιστήμιο Κύπρου και με δύο μεταπτυχιακά: ένα στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία από το Π.Κ και ένα στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Έχω εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών και δικτύων. Και τα μοναδικά "δεσμά" που έχω είναι τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω