ΑΠΟΦΑΣΗ-ΣΤΑΘΜΟΣ ΤΟΥ ΣΤΕ: Η ΠΡΟΫΠΗΡΕΣΙΑ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΜΟΡΙΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΙΣΟΤΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ!!

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΑΛΕΞΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ (ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΝΥΠΕΚΚ): ΑΠΟΦΑΣΗ-ΣΤΑΘΜΟΣ ΤΟΥ ΣΤΕ!

ΜΕ ΤΗΝ ΥΠ’ ΑΡΙΘ. 166/2023 ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ, ΤΟ ΣΤΕ (ΤΜΗΜΑ Γ´) ΑΠΟΦΑΝΘΗΚΕ ΟΤΙ Η ΠΡΟΫΠΗΡΕΣΙΑ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΜΟΡΙΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΙΣΟΤΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ!!

ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΣ Ο ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΥΡΙΖΑ 4589/2019 (ΑΡΘΡΟ 61, ΠΑΡΑΓΡ.4, περίπτωση ζ) ΠΟΥ ΠΡΟΕΒΛΕΠΕ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ.

Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΑΡΑΠΕΜΦΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΕ ΛΟΓΩ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ. ΙΔΟΥ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΟΜΠΗΣ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ (ΣΚΕΨΗ 13) ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ 166/2023 ΤΟΥ Γ’ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΣΤΕ.

“13. Επειδή, με βάση τα ανωτέρω το Τμήμα άγεται σε αντισυνταγματικότητα της διατάξεως του άρθρου 61 παρ. 4 περ. ζ΄ του ν. 4589/2019, σύμφωνα με την οποία η προϋπηρεσία των εκπαιδευτικών στις ιδιωτικές σχολικές μονάδες μοριοδοτείται κατ’ εξαίρεση. Σύμφωνα, όμως, με τα οριζόμενα στην παράγραφο 5 του άρθρου 100 του Συντάγματος, η οποία προστέθηκε με το από 6.4.2001 Ψήφισμα της Ζ΄ Αναθεωρητικής Βουλής (Α΄ 84), το ζήτημα της αντιθέσεως ή μη προς το Σύνταγμα της εν λόγω διατάξεως τυπικού νόμου πρέπει να παραπεμφθεί προς επίλυση στην Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας,“.

Δημοφιλή!!  Προτεινόμενες Διατάξεις για το Σχέδιο Νόμου του ΥΠΑΙΘΑ "Ρυθμίσεις για την Ψηφιακή Εκπαιδευτική Πύλη και το Ψηφιακό Φροντιστήριο"

 

Αναλυτικά τα SOS σημεία στο τι ισχύει για την εισαγωγική επιμόρφωση & για τους βαθμούς υπαλλήλων!!

 

ΟΔΗΓΟΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 2ΓΕ/2023 ΤΟΥ ΑΣΕΠ

 

Ε.Ε.: Κατευθυντήριες γραμμές για διδάσκοντες και εκπαιδευτικούς – Aντιμετώπιση της παραπληροφόρησης και προώθηση του ψηφιακού γραμματισμού!!

 

Το gov.gr – Τώρα και στο Viber

 

Παλιά και χωρίς αντισεισμικούς ελέγχους πολλά σχολεία στην Ελλάδα – Θέλουμε σύγχρονα και ασφαλή σχολεία!! Αυτά είναι τα “αξιολογημένα σχολεία” της κυρίας Κεραμέως…

 

166-2023-ΣΤΕ-ΤΜΗΜΑ-Γ

ΠΗΓΗ

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το δημόσιο Πανεπιστήμιο Κύπρου και με δύο μεταπτυχιακά: ένα στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία από το Π.Κ και ένα στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών & δικτύων (πτυχίο μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης). Μοναδικά "δεσμά" τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω