ΣΎΛΛΟΓΟΣ “ΤΣΙΦΛΊΚΙ” ΣΤΟ ΣΕΠΕ ΖΑΧΆΡΩΣ – ΗΛΕΙΑΣ!! ΕΚΛΟΓΈΣ FAST TRACK 1 ΩΡΑΣ!!

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Πληροφορούμαστε ξανά οτι στη Ζαχάρω Ηλείας με διαδικασίες “flash” αποφάσισε ο σύλλογος να τρέξει τις διαδικασίες των εκλογών!!

Όπως αναφέρει σε δημοσίευση του ο συνάδελφος Βασίλης Μπάκος που κατεβαίνει με το ψηφοδέλτιο των Παρεμβάσεων στις τοπικές εκλογές του ΣΕΠΕ ΖΑΧΑΡΩΣ

ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟΝ ΣΕΠΕ ΖΑΧΑΡΩΣ: ΣΑΒΒΑΤΟ 9-11 ΤΟ ΠΡΩΙ ‼️

Η προσπάθεια απονέκρωσης του συλλόγου δε θα περάσει
Την περίοδο που το Υπουργείο Παιδείας έχει “ρίξει το γάντι” του επιθεωρητισμού αξιοποιώντας την απειλή της μονιμοποίησης των νεοδιόριστων εκπαιδευτικών για να διαλύσει την εναπομείνασα παιδαγωγική ελευθερία και το δημόσιο σχολείο, ο ΣΕΠΕ Ζαχάρως προχωράει σε εκλογές fast track.

Δημοφιλή!!  Το Υπουργείο Παιδείας κατηγορεί τους αναπληρωτές για τα κενά στα σχολεία - Το Συντονιστικό Αναπληρωτών απαντά

Ανακοινώνεται η ημερομηνία των εκλογών 8 ημέρες πριν τη διεξαγωγή τους και μάλιστα πριν το τριήμερο, με ασφυκτικές ημερομηνίες για κατάθεση ψηφοδελτίων, προετοιμασία και ενημέρωση. Αλλά δε σταματά εδώ η προσπάθεια να περάσουν οι εκλογές “στη ζούλα”.

Η ώρα της Γενικής Συνέλευσης ορίστηκε το Σάββατο στις 9 (το πρωί!) κι αμέσως μετά εκλογική διαδικασία διάρκειας μιας μόνο ώρας (!!!)

Φαίνεται πως το “υπερπαραταξιακό” ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ θεωρούσε ότι θα κάνει άλλο ένα “οικογενειακό” μάζεμα για να βγει Δ.Σ ακίνδυνο στα σχέδια του υπουργείου.

Άλλωστε, το προηγούμενο διάστημα από το ζήτημα της μισθοδοσίας και των αλλαγών στις τοποθετήσεις των νεοδιόριστων, μέχρι τα κεντρικά-κομβικα ζητήματα της αντίστασης στην αντιεκπαιδευτική αξιολόγηση το Δ.Σ ήταν εκκωφαντικά απόν.

Δημοφιλή!!  Χρονοδιάγραμμα Ενεργειών ΠΥΣΔΕ Γ΄ Αθήνας / Του Θοδωρή Κατσωνόπουλου

Οι εκπαιδευτικοί της Ζαχάρως, των Κρεστένων, του Καλλίκωμου της Φιγαλείας, του Κακόβατου, του Γιαννιτσοχωρίου και της Ανδρίτσαινας τους χαλάμε τα σχέδια συμμετέχοντας στη Γ.Σ και εκλέγοντας συναδέλφους με αγωνιστικό προσανατολισμό στο Δ.Σ

Σάββατο στις 9 Γενική Συνέλευση και στις 10 (μέχρι τις…11) εκλογές στο Δ.Σ Ζαχάρως.

 

Αλήθεια, γιατί φοβάστε την αξιολόγηση;

 

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ, ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΗ και ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ η δήλωση της Υπουργού Παιδείας Ν. Κεραμέως για οριζόντια εφαρμογή αξιολόγησης των εκπαιδευτικών μετά από 41 χρόνια!!!

 

 

Trending Now!!


Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν:

*Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
*Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
*Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος

Για επικοινωνία μέσω [email protected]


Avatar photo

E-wall News

Κύλιση προς τα επάνω