“Επιμορφωτής” ζήτησε ανοικτές κάμερες, η συνάδελφος αποχώρησε και την έπαιρνε τηλ. στο κινητό της!

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Το e-wall ήταν το πρώτο που βγήκε στις 16/2 και αποκάλεσε “καραγκιοζιλίκι” την εισαγωγική επιμόρφωση νεοδιόριστων. (Η Ξεφτίλα της εισαγωγικής επιμόρφωσης). Απο τότε ξεκίνησε ένα τσουνάμι καταγγελιών, ανακοινώσεων σωματείων, οργής συναδέλφων που κάθε λίγο ανακαλύπτουν νέα “μαργαριτάρια” στο επιμορφωτικό(που λέει ο λόγος) υλικό (Εισαγωγική Επιμόρφωση ή μήπως τελικά είναι Εισαγωγική Παραμόρφωση).

Κάθε μέρα λοιπόν προκύπτουν και άλλα μεγάλα φαουλ. Δεν είναι μόνο το αντιπαιδαγωγικό(και όχι μόνο) “επιμορφωτικό” υλικό, δεν είναι ότι θεωρούνται υπόχρεοι επιμόρφωσης σε βασικές έννοιες συνάδελφοι με 15χρόνια προυπηρεσία, ότι απαιτούνται 500εργασίες και συνεδρίες εκτός ωραρίου!! σε μια αδιανόητη καταπάτηση των εργασιακών δικαιωμάτων. Επιπροσθέτως είναι και μια επιχείρηση εισβολής στην ιδιωτικότητα των εκπαιδευτικών με την απόπειρα να υπάρχουν ανοικτές κάμερες μέσα στα σπίτια κάθε “επιμορφούμενου”. Σήμερα το απόγευμα λοιπόν γνωστός επιμορφωτής, ζήτησε από τους επιμορφούμενούς του να ανοίξουν τις κάμερες για να γνωριστούν. Μια συνάδελφος, καθώς δεν ήθελε κάτι τέτοιο, αποχώρησε από την τηλεδιάσκεψη. Προς έκπληξή της, αργότερα της τηλεφώνησε στο κινητό της τηλέφωνο ο ίδιος ο επιμορφωτής.

Δημοφιλή!!  Η Κύπρος αλλάζει πίστα: Σύνδεση Αξιολόγησης με απολύσεις - Για όσους πιστεύουν ότι θα αξιολογηθούν και όλα θα πάνε καλά

Λοιπόν οφείλουμε να τονίσουμε στους φίλους που ρωτούν ότι ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΑΠΑΙΤΉΣΕΙ ΑΝΟΙΚΤΕΣ ΚΑΜΕΡΕΣ! Ακόμα και η αστυνομία για να κοιτάξει στο σαλόνι σας χρειάζεται εισαγγελική εντολή! Πόσο μάλλον μια επιμόρφωση(ας μην τη χαρακτηρίσουμε περαιτέρω). Επίσης φυσικά σε κανένα τηλέφωνο κανενός δεν είναι υποχρεωμένος να απαντάει κανείς και να δίνει εξηγήσεις. Σε περιπτώσεις απόπειρας επιβολής κάμερας, φυσικά και μπορείτε να επικοινωνείτε με τους συλλόγους σας και να απαιτείτε να προβούν σε καταγγελία κτλ.

Και μη χειρότερα..

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

E-wall News

Κύλιση προς τα επάνω