Σέρρες: Οργισμένη ανακοίνωση Ομοσπονδίας Γονέων & Κηδεμόνων Κεντρικής Μακεδονίας κατά του Υπουργείου Παιδείας

Ανακοίνωση Ομοσπονδίας Γονέων & Κηδεμόνων Κεντρικής Μακεδονίας κατά του Υπουργείου Παιδείας

ΔΟΕ: Οδύνη για την τραγική απώλεια του μαθητή στις Σέρρες

Όπως αναφέρουν στην ανακοίνωση τους

“Μας θυμώνει πολύ το γεγονός ότι φτάσαμε στο 2022 και ακόμη συμβαίνουν τέτοια ατυχήματα. Από την αρχή της σχολικής χρονιάς θα έπρεπε να έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες εργασίες και να μην φτάσουμε σήμερα να θρηνούμε έναν μαθητή», είπε χαρακτηριστικά στο ThessToday.gr ο Θανάσης Κοκονάς πρόεδρος της Ομοσπονδίας Γονέων και Κηδεμόνων Κεντρικής Μακεδονίας αφού εξέφρασε πρώτα τα συλλυπητήριά του προς την οικογένεια του άτυχου μαθητή.

Ανέφερε, μάλιστα ότι πολλές σχολικές αίθουσες βρίσκονται δίπλα σε λεβητοστάσια θέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή των παιδιών όπως και έγινε με το δημοτικό σχολείο των Σερρών. Αναρωτιόμαστε πραγματικά τι θα γίνει σε σχολεία που οι τάξεις βρίσκονται δίπλα σε λεβητοστάσια. Το είχαμε επισημάνει και παλαιότερα ως ένα από τα προβλήματα των σχολείων. Θα θρηνήσουμε δηλαδή κι άλλα παιδιά; διερωτήθηκε ο κ. Κοκονάς.

Ακόμη περισσότερο μας θυμώνει η ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας που αναφέρει ότι θα βρεθεί ο υπεύθυνος. Το υπουργείο είναι υπεύθυνο που αφήνει χωρίς χρηματοδοτήσεις τα σχολεία και δεν γίνονται όπως πρέπει οι επιδιορθώσεις και οι εργασίες. Η συντήρηση των σχολείων είναι στην αρμοδιότητα των δήμων αλλά δεν χρηματοδοτεί το υπουργείο, επισήμανε με δυσαρέσκεια ο κ. Κοκονάς.

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν:

*Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
*Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
*Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος

Για επικοινωνία μέσω email: ewalleduinfo@gmail.com

Για περισσότερα νέα ακολουθήστε τα κοινωνικά μας δίκτυα

FB: https://www.facebook.com/ewalledu

Instagram: https://www.instagram.com/ewall_edu/

Twitter: https://twitter.com/EwallEdu

Η ομάδα του e-wall

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

📌Είμαι Εκπαιδευτικός Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, πτυχιούχος του Πανεπιστημίου Κύπρου, με Μεταπτυχιακό Τίτλο στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία, σύντομα και 2ο μεταπτυχιακό τίτλο στην οργάνωση και διοίκηση σχολικών μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. 📌Κατέχω, τίτλο διετούς φοίτησης στο πεδίο “Τηλεπικοινωνίες και Δίκτυα”. 📌Από τη σχολική χρονιά 21-22 έχω διοριστεί πλέον στο Νομό Ηλείας. 📌Ασχολούμαι αρκετά με τα τεχνολογικά μέσα και την ανάπτυξη τους στην εκπαίδευση και τα μοναδικά "δεσμά" που έχω είναι τα κιτρινόμαυρα!!

Avatar photo