“Καληνύχτα στη ΔΟΕ – Από τις 24/8/20 η νομική σύμβουλος συνιστούσε προσφυγή εναντίων της εγκυκλίου για τις άδειες ανατροφής. Τελικά η δικαίωση ήρθε από προσφυγή συναδέλφου”

Όπως διαβάζουμε στην επίσημη γνωμοδότηση της νομικής συμβούλου της ΔΟΕ, από τις 24/8/2022 συνιστούσε προσφυγή εναντίων της εγκυκλίου που περιέκοπτε τις άδειες ανατροφής.

Χαρακτηριστικά προτρέπει την ομοσπονδία να κινηθεί νομικά, ώστε να μην χρειαστεί να το κάνουν μεμονωμένα τα μέλη της και να μην επιβαρυνθούν οι εκπ/κοι.

Τελικά η δικαστική δικαίωση ήρθε μετά από νομική διαδικασία που κίνησε μία συνάδελφος…

ΤΣΙΠΡΑ ΔΟΕ Ηλεκτρονική Εκπαιδευτική Ενημέρωση

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου ή μέρους αυτών μόνο αν:

*Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
*Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή
*Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος


Για επικοινωνία μέσω email: ewalleduinfo@gmail.com

Για περισσότερα νέα ακολουθήστε τα κοινωνικά μας δίκτυα  

FB: https://www.facebook.com/ewalledu

Instagram: https://www.instagram.com/ewall_edu/

Twitter: https://twitter.com/EwallEdu

Η ομάδα του e-wall

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

📌Είμαι Εκπαιδευτικός Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, πτυχιούχος του Πανεπιστημίου Κύπρου, με Μεταπτυχιακό Τίτλο στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία, σύντομα και 2ο μεταπτυχιακό τίτλο στην οργάνωση και διοίκηση σχολικών μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. 📌Κατέχω, τίτλο διετούς φοίτησης στο πεδίο “Τηλεπικοινωνίες και Δίκτυα”. 📌Από τη σχολική χρονιά 21-22 έχω διοριστεί πλέον στο Νομό Ηλείας. 📌Ασχολούμαι αρκετά με τα τεχνολογικά μέσα και την ανάπτυξη τους στην εκπαίδευση και τα μοναδικά "δεσμά" που έχω είναι τα κιτρινόμαυρα!!

Avatar photo