ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΣΕΠ 2Γ2022

1Γ/2024 : Διεξαγωγή Γραπτής Εξέτασης – Ποσοστό συμμετοχής

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ Πρόσκληση/Προκήρυξη 1Γ/2024 (πρώτο στάδιο) ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΓΡΑΠΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΕΞΕΤΑΣΗΣ

H Κεντρική Επιτροπή Διαγωνισμού (Κ.Ε.Δ.) γνωστοποιεί ότι το Σάββατο 6 Ιουλίου 2024 και την Κυριακή 7 Ιουλίου 2024 διεξήχθη η γραπτή ηλεκτρονική εξέταση για την κατάταξη υποψηφίων σε πίνακα βαθμολογίας για τον κλάδο/ειδικότητα ΤΕ ΔΑΣΟΠΟΝΙΑΣ, στο πλαίσιο της 1Γ/2024 Πρόσκλησης/Προκήρυξης του ΑΣΕΠ (Φ.Ε.Κ. 13/26.04.2024/τ. Α.Σ.Ε.Π.).

Η γραπτή ηλεκτρονική εξέταση πραγματοποιήθηκε στις κτιριακές εγκαταστάσεις της OTEAcademy με τη συμμετοχή 861 υποψηφίων εκ των 1.041 συνολικά υποψηφίων που είχαν υποβάλει αίτηση συμμετοχής και το συνολικό ποσοστό συμμετοχής ανήλθε σε 82,71 %.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το δημόσιο Πανεπιστήμιο Κύπρου και με δύο μεταπτυχιακά: ένα στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία από το Π.Κ και ένα στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών & δικτύων (πτυχίο μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης). Μοναδικά "δεσμά" τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω