ΓΡΑΝΑΖΙΑ

Αποτελέσματα Πρακτικού Μέρους (Οχημάτων) Εξετάσεων Πιστοποίησης Εκπαιδευτών Οδηγών ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ & ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΩΝ 2022

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ TOY ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΜΕΡΟΥΣ (ΟΧΗΜΑΤΩΝ) ΕΞΕΤ. ΠΙΣΤ/ΣΗΣ ΤΗΣ 1ΗΣ ΕΞΕΤ. ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2022 ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ Ι.Ε.Κ. «ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΟΔΗΓΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ & ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΩΝ» & «ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΟΔΗΓΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ & ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΩΝ (Ν. 4186/2013)»

Ανακοινώνονται τα Αποτελέσματα του Πρακτικού Μέρους (Οχήματα) των Εξετάσεων Πιστοποίησης Αρχικής Επαγγελματικής Κατάρτισης της 1ης εξεταστικής περιόδου 2022 των ειδικοτήτων Ι.Ε.Κ. «Εκπαιδευτής Υποψηφίων Οδηγών Αυτοκινήτων και Μοτοσικλετών» και «Εκπαιδευτής Υποψηφίων Οδηγών Αυτοκινήτων και Μοτοσικλετών (Ν. 4186/2003)», το οποίο διεξήχθη από 01.12.2023 έως και 19.05.2024 στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και το Ηράκλειο Κρήτης.

Για να δείτε τις Καταστάσεις Επιτυχόντων του Πρακτικού Μέρους, σε όλες τις κατηγορίες οχημάτων (A, B, C, D, CE) πατήστε:

Δημοφιλή!!  ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΜΕΤΑΛΥΚΕΙΑΚΟΥ ΕΤΟΥΣ ΤΑΞΗΣ ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ ΕΠΑ.Λ. 1ΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2024

Στους επιτυχόντες χορηγείται:

  • «Δίπλωμα Επαγγελματικής Ειδικότητας Εκπαίδευσης και Κατάρτισης επιπέδου 5 του Εθνικού Πλαισίου Προσόντων» και
  • «Βεβαίωση Πιστοποίησης Αρχικής Επαγγελματικής Κατάρτισης αποφοίτων Ι.Ε.Κ.», η οποία επέχει θέση Διπλώματος και στην οποία αναγράφεται ο μέσος όρος της βαθμολογίας του Θεωρητικού και του Πρακτικού Μέρους των εξετάσεων.

Με γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση όλων των υποψηφίων, στο πλαίσιο του ψηφιακού μετασχηματισμού του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π., η Βεβαίωση Πιστοποίησης αλλά και το Δίπλωμα Επαγγελματικής Ειδικότητας, Εκπαίδευσης και Κατάρτισης, επιπέδου 5 θα χορηγούνται αποκλειστικά ηλεκτρονικά.

Για την έκδοση και χορήγηση στους επιτυχόντες των Διπλωμάτων Επαγγελματικής Ειδικότητας, Εκπαίδευσης και Κατάρτισης, επιπέδου 5 και των Βεβαιώσεων Πιστοποίησης θα ακολουθήσει σχετική ενημέρωση το επόμενο χρονικό διάστημα.

Σας ευχόμαστε από καρδιάς να έχετε καλή σταδιοδρομία.

Η ΔΙΕΥΘΥΝΟΥΣΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.

Δημοφιλή!!  Ολοκληρώθηκε ο 2ος κύκλος εξετάσεων πιστοποίησης ΕΠΑ.Σ. Μαθητείας της Δ.ΥΠ.Α. από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π.

& ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Κ.Ε.Ε.Π.Ε.Κ.

ΓΕΩΡΓΙΑ ΡΕΜΠΟΥΤΣΙΚΑ

Οδηγίες για τους υποψήφιους στις Εξετάσεις Πιστοποίησης αποφοίτων ΙΕΚ!

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το δημόσιο Πανεπιστήμιο Κύπρου και με δύο μεταπτυχιακά: ένα στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία από το Π.Κ και ένα στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών & δικτύων (πτυχίο μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης). Μοναδικά "δεσμά" τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω