εκφοβισμοσ 1

Καθημερινό φαινόμενο τα περιστατικά βίας μεταξύ ανήλικων / Σοκαριστικός Άγριος ξυλοδαρμός 16χρονου στην Κέρκυρα

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Καθημερινό φαινόμενο τα περιστατικά βίας μεταξύ ανήλικων / Σοκαριστικός Άγριος ξυλοδαρμός 16χρονου στην Κέρκυρα

Το περιστατικό του άγριου ξυλοδαρμού του 16χρονου στην Κέρκυρα είναι σοκαριστικό και αναδεικνύει σημαντικά ζητήματα για την κοινωνία μας.

Ο 16χρονος δέχθηκε επίθεση από έναν 15χρονο, με αποτέλεσμα να υποστεί σοβαρές σωματικές βλάβες, όπως σπασμένη μύτη, σπασμένη γνάθο, εξάρθρωση γονάτου και μώλωπες σε όλο του το σώμα. Ο δράστης, ακόμα και μετά την απώλεια συνείδησης του θύματος, συνέχισε να τον χτυπά.

Οι αρχές αντέδρασαν γρήγορα και συνέλαβαν τον 15χρονο δράστη, καθώς και τους γονείς του για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου. Ωστόσο, σύμφωνα με τον νέο Ποινικό Κώδικα, ο δράστης αφέθηκε ελεύθερος λόγω του νεαρού της ηλικίας του. Η τελική απόφαση για την κατηγορία της επικίνδυνης σωματικής βλάβης θα ληφθεί μόλις ολοκληρωθεί η δικογραφία και προσκομιστούν οι σχετικές ιατρικές εκθέσεις.

Δημοφιλή!!  Απόλυση εκπαιδευτικού μετά από οικογενειακή τραγωδία προκαλεί οργή - Επίδειξη αναισθησίας από τα Εκπαιδευτήρια Λαμπίρη

Αυτό το συμβάν εγείρει ερωτήματα για την παιδική βία και την ευθύνη της γονικής εποπτείας. Απαιτείται επαγρύπνηση και συντονισμένες ενέργειες από την κοινωνία και τις αρχές για την προστασία των νέων και την πρόληψη τέτοιων περιστατικών στο μέλλον.

Ένας Οδηγός για | Πρώτες Βοήθειες Ψυχικής υγείας!!

Οδηγός για εκπαιδευτικούς / Έμφυλη βία στο διαδίκτυο

Ενδοοικογενειακή βία και Ποινική διαμεσολάβηση / Νόμος 3500

Προσωπικά δεδομένα – Οδηγός για τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (GDPR) για σχολεία και εκπαιδευτικούς

 

Άγριος ξυλοδαρμός 16χρονου - Το ρεπορτάζ του CORFUTVNEWS στο mega
Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

E-wall News

Κύλιση προς τα επάνω