email g4a6342678 1920

ΑΣΕΠ/ Ανοίγουν οι αιτήσεις για θέσεις στα Διοικητικά Συμβούλια ΕΛΔΕ, ΟΣΕ, ΕΡΓΟΣΕ και ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΡΟ – Υποβολή αιτήσεων έως 22 Μαΐου 2024

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΑΣΕΠ/ Ανοίγουν οι αιτήσεις για θέσεις στα Διοικητικά Συμβούλια ΕΛΔΕ, ΟΣΕ, ΕΡΓΟΣΕ και ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΡΟ – Υποβολή αιτήσεων έως 22 Μαΐου 2024

Το ΑΣΕΠ ανακοινώνει την έναρξη της διαδικασίας επιλογής για την κάλυψη θέσεων στα Διοικητικά Συμβούλια τεσσάρων οργανισμών:

  • Ελληνική Εταιρεία Διαχείρισης Δικαιωμάτων Πνευματικής και Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας Ελληνικού Δημοσίου Α.Ε. (ΕΛΔΕ)
  • Οργανισμός Σιδηροδρόμων Ελλάδος Α.Ε. (ΟΣΕ Α.Ε.)
  • ΕΡΓΑ ΟΣΕ Α.Ε.
  • ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΡΟ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε.

Προϋποθέσεις:

  • Οι υποψήφιοι πρέπει να κατέχουν τα απαραίτητα προσόντα και κριτήρια που αναφέρονται στην Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος.
  • Η επιλογή θα γίνει με βάση την αξιολόγηση των τυπικών προσόντων και των εμπειριών των υποψηφίων.

Γνωστοποιείται ότι εγκρίθηκε από το ΑΣΕΠ και αναρτήθηκε στους διαδικτυακούς τόπους του opengov.gr, του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, των οικείων φορέων και του ΑΣΕΠ, η Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος (ΑΔΑ: ΡΟ9Ξ465ΧΘΞ-ΡΧΒ) για την κάλυψη των θέσεων που αφορούν στα όργανα διοίκησης στην «Ελληνική Εταιρεία Διαχείρισης Δικαιωμάτων Πνευματικής και Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας Ελληνικού Δημοσίου Α.Ε.», στην «Οργανισμός Σιδηροδρόμων Ελλάδος Α.Ε.» (ΟΣΕ Α.Ε.), στην «ΕΡΓΑ ΟΣΕ Α.Ε.» (ΕΡΓΟΣΕ Α.Ε.) και στην «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΡΟ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Α.Ε.» (ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΤΡΟ Α.Ε.), σύμφωνα με τις διατάξεις του ν. 5062/2023 (Α΄183).

Δημοφιλή!!  4Κ/2024 : Υποβολή Αιτήσεων Συμμετοχής

Επισημαίνεται ότι η διαδικασία επιλογής για τα νομικά πρόσωπα της Ομάδας Α΄ διεξάγεται σύμφωνα με την παρ. 7 του άρθρου 4 του ως άνω νόμου.

Οι υποψήφιοι που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην ανωτέρω διαδικασία πρέπει να υποβάλουν ηλεκτρονικά αίτηση υποψηφιότητας στο ΑΣΕΠ με επισυναπτόμενα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου  (www.asep.gr Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες > Αίτηση) ακολουθώντας τις οδηγίες που παρέχονται στην Πρόσκληση  (Κεφάλαιο Β΄ και Παράρτημα Β΄).

Κάθε υποψήφιος δικαιούται να υποβάλει μία μόνο αίτηση, στην οποία μπορεί να περιλαμβάνονται προτιμήσεις για πέντε (5) κωδικούς θέσεων της παρούσας πρόσκλησης.

Αντικατάσταση της αίτησης ή διόρθωση ή υποβολή συμπληρωματικών δικαιολογητικών γίνεται μόνο μέχρι τη λήξη της προθεσμίας υποβολής αυτών σύμφωνα με την παρούσα πρόσκληση (ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Β΄).

Δημοφιλή!!  1Γ/2024 : Οδηγίες για τη διεξαγωγή της γραπτής ηλεκτρονικής εξέτασης

Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται στο πλήρες κείμενο της Πρόσκλησης.

Δείτε εδώ 

 

Αίτηση θεραπείας / Πώς εφαρμόζεται – Τι ισχύει για τις προκηρύξεις του ΑΣΕΠ!

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το δημόσιο Πανεπιστήμιο Κύπρου και με δύο μεταπτυχιακά: ένα στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία από το Π.Κ και ένα στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών & δικτύων (πτυχίο μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης). Μοναδικά "δεσμά" τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω