notification gf5aaa46fc 1280

ΕΤΟΙΜΑ ΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΕΠΑ.Σ. & Π.ΕΠΑ.Σ. ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ ΤΗΣ Δ.ΥΠ.Α. – Η ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΨΗΦΙΑΚΑ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΕΤΟΙΜΑ ΤΑ ΠΤΥΧΙΑ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ ΕΠΑ.Σ. & Π.ΕΠΑ.Σ. ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ ΤΗΣ Δ.ΥΠ.Α. – Η ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΨΗΦΙΑΚΑ

Η ανακοίνωση του ΕΟΠΠΕΠ

Από σήμερα χορηγούνται ψηφιακά τα πτυχία Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης επιπέδου 3 του Εθνικού Πλαισίου Προσόντων για τους αποφοίτους Επαγγελματικών Σχολών (ΕΠΑ.Σ.) Μαθητείας και Πειραματικών Επαγγελματικών Σχολών (Π.ΕΠΑ.Σ.) Μαθητείας της Δ.ΥΠ.Α..

Οι επιτυχόντες στις εξετάσεις πιστοποίησης του ΕΟΠΠΕΠ, απόφοιτοι ΕΠΑ.Σ. και Π.ΕΠΑ.Σ. Μαθητείας της Δ.ΥΠ.Α., μπορείτε να «κατεβάσετε» το πτυχίο σας μπαίνοντας εδώ με τους προσωπικούς σας κωδικούς πρόσβασης στο Taxisnet.

Τα πτυχία σας έχουν προηγμένη ηλεκτρονική σφραγίδα και μοναδικό κωδικό επαλήθευσης και μπορείτε να τα αποστέλνετε ηλεκτρονικά ή να τα εκτυπώνετε για να τα καταθέσετε ως έγχαρτα.

Δημοφιλή!!  ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΜΕΤΑΛΥΚΕΙΑΚΟΥ ΕΤΟΥΣ ΤΑΞΗΣ ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ ΕΠΑ.Λ. 1ΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2024

Θα θέλαμε να ζητήσουμε συγγνώμη για την οποιαδήποτε καθυστέρηση για το χρονικό διάστημα που μεσολάβησε από την έκδοση των αποτελεσμάτων σας. Οδηγίες για τους υποψήφιους στις Εξετάσεις Πιστοποίησης αποφοίτων ΙΕΚ!

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το δημόσιο Πανεπιστήμιο Κύπρου και με δύο μεταπτυχιακά: ένα στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία από το Π.Κ και ένα στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών & δικτύων (πτυχίο μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης). Μοναδικά "δεσμά" τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω