ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Μαθητές σε σχολική εκδρομή στα Ιωάννινα επιτέθηκαν σε αστυνομικούς – Συνελήφθησαν 4 μαθητές και 2 εκπαιδευτικοί

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Μαθητές σε σχολική εκδρομή στα Ιωάννινα επιτέθηκαν σε αστυνομικούς – Συνελήφθησαν 4 μαθητές και 2 εκπαιδευτικοί

Συνελήφθησαν 4 μαθητές σε σχολική εκδρομή στα Ιωάννινα μετά από επεισόδιο με αστυνομικούς. Οι μαθητές, ηλικίας 16 ετών, κατηγορούνται για βία κατά υπαλλήλων, απείθεια και απλή σωματική βλάβη.

Τέσσερις μαθητές από την Αλεξάνδρεια Ημαθίας συνελήφθησαν στα Ιωάννινα μετά από επίθεση σε αστυνομικούς κατά τη διάρκεια σχολικής εκδρομής.

Σύμφωνα με την αστυνομία, το περιστατικό συνέβη το βράδυ της Κυριακής όταν δύο αστυνομικοί επιχείρησαν να ελέγξουν τους μαθητές. Οι μαθητές αντέδρασαν σπρώχνοντας τους αστυνομικούς και ένας εξ αυτών γρονθοκόπησε έναν αστυνομικό.

Και οι τέσσερις μαθητές, ηλικίας 16 ετών, συνελήφθησαν λίγο αργότερα. Συνελήφθησαν επίσης και οι δύο εκπαιδευτικοί που συνόδευαν την εκδρομή για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων.

Δημοφιλή!!  Ο Κόσμος Εφαρμόζει την Τετραήμερη Εργασία, ενώ η Ελλάδα Προωθεί την Εξαήμερη, Γράφουν οι New York Times

Σε ένα άλλο περιστατικό, ένας 17χρονος μαθητής από το Γέρακα Αττικής συνελήφθη στα Ιωάννινα για κατοχή ναρκωτικών. Ο μαθητής εντοπίστηκε με μικροποσότητα ναρκωτικών κατά τη διάρκεια ελέγχου, ενώ στον χώρο του δωματίου του στο ξενοδοχείο βρέθηκε και τρίφτης κάνναβης. Συνελήφθη και η εκπαιδευτικός που τον συνόδευε.

Και στις δύο περιπτώσεις, οι γονείς των ανηλίκων κλήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα και σχηματίζεται δικογραφία σε βάρος τους για παραμέληση εποπτείας.

Οδηγός για εκπαιδευτικούς / Έμφυλη βία στο διαδίκτυο

Ενδοοικογενειακή βία και Ποινική διαμεσολάβηση / Νόμος 3500

Ένας Οδηγός για | Πρώτες Βοήθειες Ψυχικής υγείας!!

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το δημόσιο Πανεπιστήμιο Κύπρου και με δύο μεταπτυχιακά: ένα στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία από το Π.Κ και ένα στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών & δικτύων (πτυχίο μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης). Μοναδικά "δεσμά" τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω