Screenshot 2024 04 13T103541.908

Μαθητής συνελήφθη με σουγιά και κάνναβη σε σχολική εκδρομή στα Ιωάννινα – Τρεις συλλήψεις

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Μαθητής συνελήφθη με σουγιά και κάνναβη σε σχολική εκδρομή στα Ιωάννινα – Τρεις συλλήψεις

Ένας 16χρονος μαθητής συνελήφθη κατά τη διάρκεια σχολικής εκδρομής στα Ιωάννινα, καθώς βρέθηκε στην κατοχή του σουγιάς και κάνναβη. Πέραν του μαθητή, συνελήφθησαν η υπεύθυνη καθηγήτρια και ο πατέρας του μαθητή για παραμέληση εποπτείας. Ο πατέρας του μετέβη αυτοβούλως στην αστυνομία μετά την ενημέρωση.

Οδηγός για εκπαιδευτικούς / Έμφυλη βία στο διαδίκτυο

Ενδοοικογενειακή βία και Ποινική διαμεσολάβηση / Νόμος 3500

  • 16χρονος μαθητής από τα Μέγαρα βρέθηκε με σουγιά 19 εκατοστών και κάνναβη σε σχολική εκδρομή στα Ιωάννινα.
  • Συνελήφθη ο μαθητής, η υπεύθυνη καθηγήτρια και ο πατέρας του για παραμέληση εποπτείας.
  • Η δικογραφία για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών και όπλων εχει υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.

Η παραβατικότητα ανηλίκων συνεχίζει να απασχολεί τις Αρχές και συνολικά την ελληνική κοινωνία. Ανήλικος μαθητής βρέθηκε σε σχολική εκδρομή στα Ιωάννινα με σουγιά 19 εκατοστών και κάνναβη.

Δημοφιλή!!  Απόλυση εκπαιδευτικού μετά από οικογενειακή τραγωδία προκαλεί οργή - Επίδειξη αναισθησίας από τα Εκπαιδευτήρια Λαμπίρη

Η σύλληψη του 16χρονου μαθητή με σουγιά και κάνναβη κατά τη διάρκεια σχολικής εκδρομής στα Ιωάννινα αναδεικνύει το σοβαρό πρόβλημα της ανηλικής παραβατικότητας και της κατάχρησης ουσιών στη νεολαία.

Η σύλληψη όχι μόνο περιλαμβάνει τον ανήλικο μαθητή αλλά και την υπεύθυνη καθηγήτρια και τον πατέρα του, υποδεικνύει τη σοβαρότητα της κατάστασης και την ανάγκη για αυστηρή εποπτεία και ευαισθητοποίηση εκ μέρους των γονέων.

Είναι σημαντικό να αντιμετωπίζεται το θέμα της παραβατικότητας των νέων με πρόληψη και εκπαίδευση, προκειμένου να αποφεύγονται τέτοια περιστατικά στο μέλλον. Ένας Οδηγός για | Πρώτες Βοήθειες Ψυχικής υγείας!!

Προφανώς η εκπαιδευτικός θα αθωωθεί, καθώς η έρευνα των αποσκευών ή των τσεπών των μαθητών είναι παράνομη. Ωστόσο, η ταλαιπωρία και οι προσωπικές δαπάνες που θα υποστεί μπορεί να μην αξίζουν τον κόπο..

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

E-wall News

Κύλιση προς τα επάνω