ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Απαράδεκτη η ομαδική απουσία των αρμοδίων της Δ/νσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας / Καταγγελία από τον Σύλλογο Εκπαιδευτικών Π.Ε. Αμαρουσίου

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Καταγγελία από τον Σύλλογο Εκπαιδευτικών Π.Ε. Αμαρουσίου / Απαράδεκτη η ομαδική απουσία των αρμοδίων της Δ/νσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Αμαρουσίου καταγγέλλει την ομαδική απουσία του Διευθυντή Π.Ε. Β΄ Αθήνας, της Προϊσταμένης Εκπαιδευτικών Θεμάτων και της Προϊσταμένης Διοικητικού από την προγραμματισμένη παράσταση διαμαρτυρίας που πραγματοποιήθηκε στην έδρα της Δ/νσης στις 10/4/2024.

Η απουσία τους θεωρείται απαράδεκτη και ερμηνεύεται ως σκόπιμη αποφυγή συνάντησης με τους εκπαιδευτικούς που μάχονται ενάντια στην “αξιολόγηση”.

Προειδοποίηση προς τους αρμοδίους:

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Αμαρουσίου διαμηνύει στους αρμοδίους της Δ/νσης Π.Ε. Β΄ Αθήνας να μην επιχειρήσουν να θίξουν απεργό συνάδελφο. Σε περίπτωση που ασκηθεί οποιαδήποτε δίωξη, θα κινηθούν νομικές διαδικασίες μέσω ένδικων μέσων.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

Το Δ. Σ. του Συλλόγου Εκπ/κών Π. Ε. Αμαρουσίου ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ως απαράδεκτες τις ενέργειες των αρμοδίων της Δ/νσης Π. Ε. Β΄ Αθήνας οι οποίοι απουσίαζαν ομαδικά (Διευθυντής Π. Ε. Β΄ Αθήνας, Προϊσταμένη Εκπ/κών Θεμάτων, Προϊσταμένη Διοικητικού) προκειμένου να μην συναντηθούν με τα μέλη των Δ. Σ. των Σ. Ε. Π. Ε. της Β΄ Αθήνας σε προγραμματισμένη και ανακοινωμένη από τα πριν παράσταση διαμαρτυρίας που πραγματοποιήθηκε στην έδρα της Δ/νσης Π. Ε. Β΄ Αθήνας την Τετάρτη 10 – 4 – 2024 στις 13:30 στο πλαίσιο της μάχης που δίνει ο κλάδος ενάντια στην εφαρμογή της «αξιολόγησης» των νόμων 4692/2020 & 4823/2021.

Δημοφιλή!!  ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΑΙΡΕΤΩΝ 27ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΠΥΣΠΕ Α' ΑΘΗΝΑΣ

Διαμηνύσαμε στους αρμοδίους της Δ/νσης Π. Ε. Β΄ Αθήνας να μην τολμήσουν να αγγίξουν απεργό συνάδελφό μας Δ/ντή – Δ/ντρια – Προϊστάμενο – Προϊσταμένη ο οποίος συμμετέχει στην απεργία – αποχή διότι θα αντιμετωπίσουν όλες τις συνέπειες του νόμου μέσω ένδικων μέσων που θα ασκηθούν σε βάρος τους με βάση τις αποφάσεις της Δ. Ο. Ε. και των σωματείων μας.

ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΜΑΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ.

Η αξιολόγηση στην πράξη: Βιολόγος διδάσκει Χημεία, σύμβουλοι αξιολογούν χωρίς μαθητές!

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

E-wall News

Κύλιση προς τα επάνω