ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Ενημέρωση της ΠΟΣΥΠ για την απεργία-αποχή από την αξιολόγηση του ν.4940/22

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Ενημέρωση της ΠΟΣΥΠ για την απεργία-αποχή από την αξιολόγηση του ν.4940/22

  • Η απεργία-αποχή από την αξιολόγηση του 2023 είναι νόμιμη και ισχυρή και δεν έχει δυσμενείς συνέπειες για τα μέλη της ΠΟΣΥΠ.
  • Η απεργία-αποχή από την αξιολόγηση του 2024 κρίθηκε παράνομη από τις 12 Μαρτίου 2024.
  • Η ΠΟΣΥΠ θα εξετάσει τις νομικές και ουσιαστικές δυνατότητες για τις μελλοντικές της ενέργειες.

Σύμβουλος ανέβασε βίντεο από αξιολόγηση στο TikTok & στο Fb

Συνεχίζουμε τον αγώνα για το δημόσιο σχολείο: Καθήκον και Δικαίωμα – Εκπαιδευτικοί Κυκλάδων

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΑΠΕΡΓΙΑ- ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΟΧΟΘΕΣΙΑ & ΤΗΝ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΟΥ ν.4940/22

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Σε συνέχεια της εγκυκλίου ΔΑΠΔΕΠ/Φ.5/86/οικ.5373/13-03-2024 του Υπουργείου Εσωτερικών που αφορά στην εφαρμογή της στοχοθεσίας και της διενέργειας αξιολόγησης του προσωπικού του δημοσίου τομέα σύμφωνα με τις διατάξεις του ν.4940/2022 και την απεργία – αποχή από αυτήν, σας ενημερώνουμε, προς αποφυγή κάθε παρερμηνείας, ότι:

Για την αξιολογική περίοδο του έτους 2023, στην οποία ανήκει και η διαδικασία για την συμπλήρωση των Εντύπων Σφυγμού Ομάδας, με καταληκτική ημερομηνία την Παρασκευή 22 Μαρτίου 2024 (ΔΑΠΔΕΠ/Φ.5/53/οικ.2445/05-02-2024) καμία δυσμενή επίπτωση ή ενδεχόμενο πειθαρχικό παράπτωμα δεν μπορεί να υπάρξει για τα μέλη της ΠΟΣΥΠ, που συμμετέχουν στην απεργία-αποχή της Ομοσπονδίας μας, διότι η απεργία της ΠΟΣΥΠ που νομίμως και εμπρόθεσμα είχε κοινοποιηθεί στα αρμόδια Υπουργεία (Παιδείας & Εσωτερικών) στις 28 Μαρτίου 2023, με τις εκθέσεις επίδοσης 22Β΄και 25Β΄, δεν έχει προσβληθεί δικαστικά και συνεπώς είναι απολύτως Νόμιμη και Ισχυρή για τα μέλη μας.

Δημοφιλή!!  ΠΕ11: Αναλογία διορισμών 1:1 - Πιθανή σύσταση νέων οργανικών θέσεων και αύξηση κατά 1 Ώρα στα ωρολόγια προγράμματα / Ανακοίνωση της ΠΕΝΑΦΑ

Για την αξιολογική περίοδο του έτους 2024, η ΑΔΕΔΥ είχε προκηρύξει απεργία – αποχή από την εφαρμογή της στοχοθεσίας και της διενέργειας αξιολόγησης του 2024, από τις 07 Φεβρουαρίου 2024, η οποία με την αριθ. 228/2024 απόφαση του Πρωτοδικείου Αθηνών κρίθηκε παράνομη και συνεπώς από την επίδοση της ανωτέρω απόφασης, ήτοι από τις 12 Μαρτίου 2024, δεν μπορεί να συνεχιστεί νομίμως η απεργία – αποχή αυτή, για το έτος 2024..

Η ΠΟΣΥΠ, όπως και όλες οι Ομοσπονδίες μετά την σημερινή απόφαση της ΕΕ της ΑΔΕΔΥ να μην επαναπροκηρύξει, προς το παρόν, την απεργία – αποχή από την αξιολόγηση του έτους 2024, θα συνεκτιμήσει όλα τα δεδομένα και θα εξετάσει τις νομικές και ουσιαστικές δυνατότητες των ενεργειών και των αποφάσεων της.

Δημοφιλή!!  Πάγια Θέση ΠΑΣΑΔ: Μόνιμοι Διορισμοί & Δίκαιη Κατανομή για Όλους τους Εκπαιδευτικούς

Η ΠΟΣΥΠ, με αίσθημα ευθύνης, θα σας ενημερώσει και θα πράξει τα οφειλόμενα ώστε να διασφαλίσει την νομιμότητα των αποφάσεων της και να υπερασπίσει την υπηρεσιακή θέση των φυσικών μελών της.

Για το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Ο ΑΝ. ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΣΑΒΒΑΣ ΦΩΤΙΑΔΗΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το δημόσιο Πανεπιστήμιο Κύπρου και με δύο μεταπτυχιακά: ένα στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία από το Π.Κ και ένα στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών & δικτύων (πτυχίο μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης). Μοναδικά "δεσμά" τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω