alexander grey O2u6gA2esAI unsplash scaled

Κινητοποίηση εκπαιδευτικών στο Κιλκίς: “Η αξιολόγηση-χειραγώγηση δε θα περάσει”

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Κινητοποίηση εκπαιδευτικών στο Κιλκίς: “Η αξιολόγηση-χειραγώγηση δε θα περάσει”

Η μαζική και δυναμική αντίδραση των εκπαιδευτικών αποτελεί ηχηρό μήνυμα προς την πολιτική ηγεσία ότι η αξιολόγηση-χειραγώγηση δεν πρόκειται να περάσει. Οι εκπαιδευτικοί του 1ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς, με την ενωτική και αγωνιστική στάση τους, έδειξαν ότι είναι αποφασισμένοι να υπερασπιστούν τα δικαιώματά τους και την αξιοπρέπεια του εκπαιδευτικού λειτουργήματος.

Σύσσωμοι οι εκπαιδευτικοί του σχολείου πραγματοποίησαν 3ωρη στάση εργασίας, διαμαρτυρόμενοι για την αυταρχική επιβολή της αξιολόγησης από τη Διευθύντρια.

Σύμβουλος ανέβασε βίντεο από αξιολόγηση στο TikTok & στο Fb

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΕΠΕ ΚΙΛΚΙΣ

Η αξιολόγηση- χειραγώγηση των εκπαιδευτικών δε θα περάσει

Καθολική, σύσσωμη και δυναμική ήταν η αντίδραση του Συλλόγου Διδασκόντων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς με 3ωρη στάση εργασίας, απέναντι στην αξιολόγηση- χειραγώγηση που προσπάθησε να επιβληθεί από την Διευθύντρια- αξιολογήτρια του σχολείου.

Δημοφιλή!!  ΠΕ11: Αναλογία διορισμών 1:1 - Πιθανή σύσταση νέων οργανικών θέσεων και αύξηση κατά 1 Ώρα στα ωρολόγια προγράμματα / Ανακοίνωση της ΠΕΝΑΦΑ

Τα μέλη του Συλλόγου Διδασκόντων του σχολείου στάθηκαν στο πλευρό του νεοδιόριστου συναδέλφου, στέλνοντας αγωνιστικό μήνυμα ότι αυτή η αξιολόγηση- παρωδία και ο αυταρχισμός δεν θα περάσουν.

Συνάδελφοι από το Δ.Σ. του ΣΕΠΕ Κιλκίς βρέθηκαν κοντά στους εκπαιδευτικούς του σχολείου ενισχύοντας την αγωνιστική τους κινητοποίηση.

 

423221154 1139216127107982 8894332977411899395 n

Γιατί ακόμα και με την ψυχρή λογική η επιλογή είναι Απεργία – Αποχή

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το δημόσιο Πανεπιστήμιο Κύπρου και με δύο μεταπτυχιακά: ένα στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία από το Π.Κ και ένα στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών & δικτύων (πτυχίο μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης). Μοναδικά "δεσμά" τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω