Screenshot 2024 02 05T165837.092

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ «ΠΟΥ ΔΙΝΩ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ;» ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ ΔΥΠΑ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΕΦΑΡΜΟΓΗ «ΠΟΥ ΔΙΝΩ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ;» ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ ΔΥΠΑ

Αναρτήθηκε η ειδική εφαρμογή «Πού δίνω Εξετάσεις;», στην ιστοσελίδα του Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π., (πατήστε εδώ) ώστε να μπορεί εύκολα και άμεσα ο κάθε υποψήφιος εξεταζόμενος της 1ης περιόδου του 2024, των αποφοίτων Επαγγελματικών Σχολών (ΕΠΑ.Σ.) Μαθητείας της ΔΥΠΑ και Πειραματικών Επαγγελματικών Σχολών (Π.ΕΠΑ.Σ.) Μαθητείας της Δ.ΥΠ.Α. να βρίσκει το εξεταστικό κέντρο με τα ακριβή στοιχεία διεύθυνσης και επικοινωνίας του καθώς και την ημερομηνία που είναι δηλωμένος να εξεταστεί.

Υπενθυμίζουμε ότι όλοι οι υποψήφιοι για τις εξετάσεις που θα διενεργηθούν το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου και την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου πρέπει να προσέλθουν στα εξεταστικά τους κέντρα από τις 11:00 π.μ. έως 11:30 π.μ. (το αργότερο). Οδηγίες για τους υποψήφιους στις Εξετάσεις Πιστοποίησης αποφοίτων ΙΕΚ!

Δημοφιλή!!  Ξεκινούν οι Αιτήσεις για το Πρόγραμμα Κοινωνικού Τουρισμού για Συνταξιούχους Ελεύθερους Επαγγελματίες

Θα λειτουργήσουν 12 εξεταστικά κέντρα σε όλη την Ελλάδα για 1.465 αποφοίτους, σε 31 ειδικότητες.

Παρακαλούμε τους υποψηφίους να ενημερώνονται τακτικά από την ιστοσελίδα του ΕΟΠΠΕΠ https://www.eoppep.gr/ για κάθε πληροφορία σχετικά με τις εξετάσεις και υπενθυμίζουμε ότι οι τράπεζες θεμάτων για την προετοιμασία των αποφοίτων βρίσκονται ήδη εδώ της ΕΠΑ.Σ Μαθητείας ΔΥΠΑ και εδώ των αποφοίτων Π.ΕΠΑ.Σ Μαθητείας ΔΥΠΑ.

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το δημόσιο Πανεπιστήμιο Κύπρου και με δύο μεταπτυχιακά: ένα στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία από το Π.Κ και ένα στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών & δικτύων (πτυχίο μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης). Μοναδικά "δεσμά" τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω