ΚΑΜΠΑΝΑ

ΑΣΕΠ – 1ΓΒ/2023 / ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΗ ΘΕΣΕΩΝ ΤΩΝ ΚΛΑΔΩΝ ΠΕ ΕΛΕΓΚΤΩΝ ΕΝΑΕΡΙΑΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΠΤΗΣΕΩΝ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΑΣΕΠ – 1ΓΒ/2023 / ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΗ ΘΕΣΕΩΝ ΤΩΝ ΚΛΑΔΩΝ ΠΕ ΕΛΕΓΚΤΩΝ ΕΝΑΕΡΙΑΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΠΤΗΣΕΩΝ

Η Κεντρική Επιτροπή Διαγωνισμού ανακοινώνει τους πίνακες των υποψηφίων που καλούνται να λάβουν μέρος στην Ειδική Πρακτική Δοκιμασία για την πλήρωση 92 θέσεων ΠΕ Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας και 9 θέσεων ΤΕ Πληροφοριών Πτήσεων στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας.

Η Πρακτική Δοκιμασία (Εξέταση Γνώσεων και Ικανοτήτων) θα διενεργηθεί την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2024, στο Κεντρικό Αμφιθέατρο του Εθνικού Κέντρου Έρευνας Φυσικών Επιστημών “Δημόκριτος”.

Το αναλυτικό πρόγραμμα της πρακτικής δοκιμασίας, καθώς και οι σχετικές Οδηγίες για τους υποψηφίους, θα γνωστοποιηθούν με νεότερη ανακοίνωση. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗΣ ΜΟΡΙΩΝ [ΟΠΣΥΔ] ΣΕ ΜΗΝΕΣ [ΑΣΕΠ]

Σημαντικά σημεία:

  • Η πρακτική δοκιμασία θα διεξαχθεί την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2024.
  • Η δοκιμασία θα διενεργηθεί στο Κεντρικό Αμφιθέατρο του Εθνικού Κέντρου Έρευνας Φυσικών Επιστημών “Δημόκριτος”.
  • Το αναλυτικό πρόγραμμα της πρακτικής δοκιμασίας και οι σχετικές οδηγίες για τους υποψηφίους θα γνωστοποιηθούν με νεότερη ανακοίνωση.
Δημοφιλή!!  Προκήρυξη 1ΓΒ/2024 συνολικά ογδόντα δύο (82) θέσεων - Αποστολή στο Εθνικό Τυπογραφείο

Αίτηση θεραπείας / Πώς εφαρμόζεται – Τι ισχύει για τις προκηρύξεις του ΑΣΕΠ!

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ 1ΓΒ/2023
ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΗ ΘΕΣΕΩΝ ΤΩΝ ΚΛΑΔΩΝ
ΠΕ ΕΛΕΓΚΤΩΝ ΕΝΑΕΡΙΑΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΠΤΗΣΕΩΝ

Προκειμένου να καταρτιστούν οι πίνακες διοριστέων που αφορούν στην πλήρωση ενενήντα δύο (92) θέσεων ΠΕ Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας (ΕΕΚ) και εννέα (9) θέσεων ΤΕ Πληροφοριών Πτήσεων (AFISO) στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (Υ.Π.Α.) – Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, η Κεντρική Επιτροπή Διαγωνισμού ανακοινώνει τους πίνακες των υποψηφίων που καλούνται να λάβουν μέρος στην Ειδική Πρακτική Δοκιμασία, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στην προκήρυξη 1ΓΒ/2023 (Φ.Ε.Κ. 24/9.08.2023/τ. Α.Σ.Ε.Π.)

Η Πρακτική Δοκιμασία (Εξέταση Γνώσεων και Ικανοτήτων) θα διενεργηθεί την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2024, στο Κεντρικό Αμφιθέατρο του Εθνικού Κέντρου Έρευνας Φυσικών Επιστημών “ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ” (Πατριάρχου Γρηγορίου Ε’ και Νεαπόλεως 27, Αγία Παρασκευή, Αθήνα).

Το αναλυτικό πρόγραμμα της πρακτικής δοκιμασίας, καθώς και οι σχετικές Οδηγίες για τους υποψηφίους, θα γνωστοποιηθούν με νεότερη ανακοίνωση.

Δημοφιλή!!  Εκδοση των προκηρύξεων 1ΓΤ/2024 και 2ΓΔ/2024 για την πρόσληψη υποψήφιων εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης

ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΠΕ ΕΛΕΓΚΤΩΝ ΕΝΑΕΡΙΑΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ

ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΟΣ ΠΙΝΑΚΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΠΤΗΣΕΩΝ

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το δημόσιο Πανεπιστήμιο Κύπρου και με δύο μεταπτυχιακά: ένα στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία από το Π.Κ και ένα στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών & δικτύων (πτυχίο μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης). Μοναδικά "δεσμά" τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω