0e9ec9cd e947 4850 a8e4 147d1b93dd66

Καταγγελία κατά του προέδρου της Ένωσης Διευθυντών από τον σύλλογο εκπαιδευτικών Περιστερίου

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Καταγγελία κατά του προέδρου της Ένωσης Διευθυντών από τον σύλλογο εκπαιδευτικών Περιστερίου

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Π.Ε. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ «ΕΛΛΗ ΑΛΕΞΙΟΥ»                                     

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΑΣΗ  ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ 17ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

Το  Δ.Σ του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε Περιστερίου «ΕΛΛΗ ΑΛΕΞΙΟΥ» καταγγέλλει τον Διευθυντή του 17ου Δημοτικού Περιστερίου  (και  πρόεδρο  της Ένωσης  Διευθυντών) για τη στάση του  να μη σεβαστεί την απόφαση του Συλλόγου Διδασκόντων του σχολείου του  για το Συλλογικό Προγραμματισμό  και παράνομα να επιχειρήσει να  την ανατρέψει!

Αφού δεν κατάφερε με πιέσεις, απειλές και τρομοκρατικά διλήμματα να κάμψει το ηθικό των συναδέλφων για να σταματήσουν να στηρίζουν τα ενιαία κείμενα της Ομοσπονδίας, προχώρησε σε παράνομες πράξεις ανάθεσης προς τους εκπαιδευτικούς του σχολείου, γράφοντας στα παλιά του τα παπούτσια τη  νόμιμη  απόφαση του Συλλόγου Διδασκόντων που επιβεβαιώθηκε -καταχρηστικά -με νέα συνεδρίαση μετά την εγκύκλιο Κατσαρού. Έφτασε μάλιστα στο σημείο να μοιράζει  έτοιμα κείμενα για τους άξονες που ο ίδιος αποφάσισε, θέλοντας προφανώς να «διευκολύνει» τους συναδέλφους στο απαράδεκτο καθήκον  που τους επέβαλλε!

Δημοφιλή!!  Πατρέας για διορισμούς με σχόλια e-wall - Νούμερο στην τύχη, κατανομή στο περίπου, μείωση στο συνολικό αριθμό εργαζομένων στην εκπαίδευση

Οι ανακοινώσεις της Διδασκαλικής Ομοσπονδίας και του Σωματείου μας, οι παρεμβάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου αλλά και η πυροδότηση κλίματος έντασης και αντισυναδελφικότητας στο σχολείο, δεν στάθηκαν αρκετά για να μεταπείσουν το «στέλεχος» της εκπαίδευσης  ώστε να πάψει να είναι ο «λαγός» της αντιεκπαιδευτικής πολιτικής του Υπ. Παιδείας και να συνταχθεί με τους εκπαιδευτικούς που υπερασπίζονται τον παιδαγωγικό τους ρόλο.

Ο δρόμος που έχει επιλέξει να υπηρετήσει, τον οδηγεί εκτός κλάδου και δρομολογεί   (άρθρο 8 του καταστατικού) τις διαδικασίες για τη διαγραφή του από το Σύλλογο Εκπαιδευτικών Π.Ε  Περιστερίου «ΕΛΛΗ ΑΛΕΞΙΟΥ».

Καλούμε το Δ.Σ της  ΔΟΕ να πάρει θέση σε αυτό το σοβαρό ζήτημα και να συνδράμει το Σύλλογο μας στην υπεράσπιση των αποφάσεων του κλάδου.

Δημοφιλή!!  Κατατέθηκε η τροπολογία με τις νέες οργανικές - 1555 ΕΕΠ/ΕΒΠ & 1.723 οργανικές Θέσεις εκπαιδευτικού προσωπικού πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης

ΤΟ Δ.Σ

Πρόθυμοι Διευθυντές παραβιάζουν τις αποφάσεις συλλόγων διδασκόντων – Απειλούν και εκβιάζουν – Στιγμές απείρου κάλους στα σχολεία

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

E-wall News

Κύλιση προς τα επάνω