Ζητούνται εισηγήσεις σχετικά με τις ανάγκες οργανικών θέσεων μέχρι τις 22.12.2023 στην Πρωτοβάθμια

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Ζητούνται εισηγήσεις σχετικά με τις ανάγκες οργανικών θέσεων μέχρι τις 22.12.2023 στην Πρωτοβάθμια!

Χαρτογράφηση κενών – το πιο σύντομο ανέκδοτο..

Παρακαλούμε για την εισήγησή σας σχετικά με τη σύσταση νέων οργανικών θέσεων στις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, λαμβάνοντας υπόψη τις πραγματικές ανάγκες των Διευθύνσεών σας σε όλους τους κλάδους, όπως αυτές προκύπτουν από τη λειτουργία των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και ΣΜΕΑΕ, την τελευταία τριετία (σχολικά έτη: 2021-2022, 2022-2023, 2023-2024), με παράλληλη υπόδειξη των σχολικών μονάδων προς κατανομή, συμπληρώνοντας και τα δύο φύλλα στο συνημμένο αρχείο excel.

Παρακαλούμε για την αποστολή της εισήγησής σας, συγκεντρωτικά για τις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης αρμοδιότητάς σας αποκλειστικά στο e-mail: και αυστηρά μέχρι τις 22.12.2023.

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΤΣΑΡΟΣ

Προσωπικά δεδομένα – Οδηγός για τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (GDPR) για σχολεία και εκπαιδευτικούς

Μεταφορά και κατάργηση αρμοδιοτήτων Σχολικών Επιτροπών / Προκαθορισμένη προκαταβολή στους διευθυντές των σχολείων

Δημοφιλή!!  Δημοσιεύτηκε σε ΦΕΚ η 1ΓΤ/2024! Αιτήσεις 25/07 εως 08/08/24 - Διαδικασία Κατάταξης Εκπαιδευτικών Κατηγορίας Τ.Ε. για την Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Γενική Εκπαίδευση

 

Όπως αναφέρει ο ΠΑΤΡΕΑΣ/PDE  σε σχόλιο του

“Όπως έχω αναφέρει και παλιότερα, oι πολιτικοί μπορεί να μην γνωρίζουν σε βάθος το αντικείμενο του χαρτοφυλακίου τους, αλλά έχουν default απαντήσεις για τα θέματά του.

Εν τω μεταξύ, τόσα χρόνια όποτε ακούω για χαρτογράφηση οργανικών, δεν έμαθα να ασχολείται κανείς στο Υπουργείο με αυτό το θέμα.

Περίεργο, αν αναλογιστεί κάποιος ότι μαθαίνω άλλα κι άλλα.

Το μόνο που γίνεται κατά καιρούς είναι η αποστολή σχετικής εγκυκλίου με την οποία ζητούνται εισηγήσεις σχετικά με τις ανάγκες οργανικών θέσεων.

Π.χ. σαν αυτή που είχε σταλεί στις αρχές του 2023. Ε, μια τέτοια εστάλη και σήμερα. Σε δουλειά να βρισκόμαστε (η προηγούμενη πάει στον κάλαθο).”

 

Ασυναρτησίες στη Βουλή – Μιλούσαν για κλιμάκια και βαθμούς δόκιμων, ενώ φυσικά αυτά ΔΕΝ επηρεάζονται καθόλου από την πράξη μονιμοποίησης

 

Πρόσκληση για υποβολή αιτήσεων υποψήφιων διδασκόντων στην Ενισχυτική Διδασκαλία Ειδικών Μαθημάτων για το σχολικό έτος 2023-2024

 

Δημοφιλή!!  Μέχρι 26-07-24 η Κατανομή 1.723 Οργανικών Θέσεων ειδικοτήτων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης

 

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το δημόσιο Πανεπιστήμιο Κύπρου και με δύο μεταπτυχιακά: ένα στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία από το Π.Κ και ένα στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών & δικτύων (πτυχίο μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης). Μοναδικά "δεσμά" τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω