ΦΑΚΕΛΟΙ

ΑΣΕΠ: Δημοσιεύθηκε σε ΦΕΚ η 3ΓΒ/2023 για 4.276 προσλήψεις

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

ΑΣΕΠ: Δημοσιεύθηκε σε ΦΕΚ η 3ΓΒ/2023 για 4.276 προσλήψεις

Πλήρωση συνολικά τεσσάρων χιλιάδων διακοσίων εβδομήντα έξι (4.276) θέσεων μόνιμου προσωπικού και προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης από επιτυχόντες του πανελλήνιου γραπτού διαγωνισμού σε φορείς του δημοσίου, σύμφωνα με το άρθρο 8 του ν. 4765/2021

Οι επιτυχόντες του Α΄ σταδίου του εθνικού γραπτού διαγωνισμού (2Γ/2022 Προκήρυξη/Προκήρυξη) που έχουν εγγραφεί στους πίνακες κατάταξης (Α΄ στάδιο) των κλάδων/ειδικοτήτων της Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης μπορούν να υποβάλουν “ΑΙΤΗΣΗ – ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ” (ηλεκτρονικά) για την πλήρωση των θέσεων Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης, εφόσον πληρούν τα γενικά και γενικά κριτήρια συμμετοχής που ορίζονται στην παρούσα προκήρυξη (όπως αυτά εξειδικεύονται στις επόμενες παραγράφους). Α’) και έχουν εκπληρώσει τις προϋποθέσεις του Σταδίου Α. Τα απαραίτητα δικαιολογητικά υποβάλλονται σύμφωνα με τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ιδίως σύμφωνα με τα οριζόμενα στο Κεφάλαιο Β’ της παρούσας προκήρυξης.

Δημοφιλή!!  1Γ/2024 : Οδηγίες για τη διεξαγωγή της γραπτής ηλεκτρονικής εξέτασης

ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΕΙ
Την πλήρωση συνολικά τεσσάρων χιλιάδων διακοσίων εβδομήντα έξι (4.276) θέσεων μόνιμου προσωπικού και προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης από επιτυχόντες του πανελλήνιου γραπτού διαγωνισμού (Β΄ Στάδιο) σε φορείς του δημοσίου, ως κατωτέρω:

Αίτηση θεραπείας / Πώς εφαρμόζεται – Τι ισχύει για τις προκηρύξεις του ΑΣΕΠ!

Ενημέρωση για την προϋπηρεσία ωρομισθίων στα Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας (ΣΔΕ) – Προκήρυξη ΑΣΕΠ 2ΓΕ/2023 & ΣΔΕ

Aκαθάριστοι πίνακες ΑΣΕΠ της 1ΓΕ/2023 – 2ΓΕ/2023 ταξινομημένοι κατά κλάδο ή ειδικότητα

 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΦΕΚ

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το δημόσιο Πανεπιστήμιο Κύπρου και με δύο μεταπτυχιακά: ένα στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία από το Π.Κ και ένα στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών & δικτύων (πτυχίο μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης). Μοναδικά "δεσμά" τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω