Αφίσα 38ου Συνεδρίου Μαθηματικής Παιδείας ΣΕΡΡΕΣ final

38o Συνέδριο Μαθηματικής Παιδείας «Σύγχρονες προσεγγίσεις και εφαρμογές των Μαθηματικών στην Εκπαίδευση και τις Επιστήμες» (Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία)

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

38° Πανελλήνιο Συνέδριο Μαθηματικής Παιδείας με θέμα «Σύγχρονες προσεγγίσεις και εφαρμογές των Μαθηματικών στην Εκπαίδευση και τις Επιστήμες» το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 24-25-26 Νοεμβρίου 2023 στην πανεπιστημιούπολη Σερρών.

38ο Συνέδριο Μαθηματικής Παιδείας – Σέρρες, 24-25-26 Νοεμβρίου 2023“

Εγκαίνια: Μουσείο Προσφυγικού Ελληνισμού της ΑΕΚ / Εκπαιδευτικές επισκέψεις για παιδιά όλων των ηλικιών (PIC-VID)

Η Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία (ΕΜΕ) είναι τα μεγαλύτερο εξειδικευμένο επιστημονικό σωματείο της χώρας μας, που προάγει και εξελίσσει την επιστήμη των Μαθηματικών και όχι μόνο. Το 38ο Συνέδριο Μαθηματικής Παιδείας θα είναι η κορυφαία επιστημονική εκδήλωση στη χώρα μας για το 2023 στον τομέα της Μαθηματικής Παιδείας και θα αποτελέσει μοναδική ευκαιρία ενημέρωσης για τους Μαθηματικούς, καθηγητές της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Γενικής και Τεχνολογικής), τους Εκπαιδευτικούς της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, τους φοιτητές των θετικών επιστημών καθώς και για τους μαθητές. Επίσης θα δώσει τις κατευθύνσεις και προοπτικές των Μαθηματικών για τους Νέους Επιστήμονες.

Δημοφιλή!!  3.278 Καταργήσεις Οργανικών Θέσεων στην Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση

Το Παράρτημα Σερρών της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας σας καλωσορίζει στο 38° Πανελλήνιο Συνέδριο Μαθηματικής Παιδείας με θέμα «Σύγχρονες προσεγγίσεις και εφαρμογές των Μαθηματικών στην Εκπαίδευση και τις Επιστήμες» το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 24-25-26 Νοεμβρίου 2023 στην πανεπιστημιούπολη Σερρών.

Θεματικές Ενότητες

1. Σχέσεις Μαθηματικών και Πληροφορικής στην Εκπαίδευση και στις Επιστήμες

2. Διδακτική Μαθηματικών και Συμπεριληπτική Παιδαγωγική στη Μαθηματική Εκπαίδευση

3. Διεπιστημονικές προσεγγίσεις στη Μαθηματική Εκπαίδευση και τα Μαθηματικά

στην Εκπαίδευση των άλλων Επιστημών

4. Γενικά θέματα

70 δωρεάν εικονογραφημένα e-books για την πρωτοβάθμια και την δευτεροβάθμια εκπαίδευση από τον Τάσο Ανθούλια!
Μπορείτε να
προκαταχωρήσετε ηλεκτρονικά τα στοιχεία σας (προεγγραφή) οποιαδήποτε στιγμή πριν την τελική εγγραφή στους χώρους του Συνεδρίου, συμπληρώνοντας τη φόρμα που θα βρείτε στο https://synedrio.mathserres.xyz/forma_proegrafis/

Δημοφιλή!!  Βγήκε προκήρυξη για προσλήψεις στις Σχολές Μαθητείας Υποψηφίων Κληρικών. Κλάδοι: ΠΕ01, ΠΕ02, ΠΕ08, ΠΕ78, ΠΕ79. Αιτήσεις: 12-27/7

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

ΤΖΑΤΖΟΣ ΧΡ.

Εκπαιδευτικός πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με πτυχίο από το δημόσιο Πανεπιστήμιο Κύπρου και με δύο μεταπτυχιακά: ένα στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία από το Π.Κ και ένα στην Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Εξειδίκευση στον τομέα των τηλεπικοινωνιών & δικτύων (πτυχίο μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης). Μοναδικά "δεσμά" τα κιτρινόμαυρα!!

Κύλιση προς τα επάνω