MonopolyMoney

Οι εκπαιδευτικοί του OnlyFans – Αναζητούν πρόσθετες πηγές εισοδήματος | Οικονομική κρίση – ΗΠΑ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

OnlyFans στα σχολεία – Εκπαιδευτικοί αναζητούν πρόσθετες πηγές εισοδήματος | Οικονομική κρίση – ΗΠΑ

Η εμφάνιση περιστατικών όπως η πρόσφατη περίπτωση της 2ης καθηγήτριας από το Μιζούρι που είχε λογαριασμό στο OnlyFans δεν είναι τυχαία. Πίνακες με Καθαρές αποδοχές μόνιμων – νεοδιόριστων και αναπληρωτών!

Πρόκειται για τη δεύτερη καθηγήτρια του ίδιου σχολείου που εντοπίζεται να έχει λογαριασμό στην πλατφόρμα μέσα σε ένα μήνα.

“Η διδασκαλία δεν μπορεί να στηρίξει οικονομικά ένα άτομο. Είναι δύσκολο, ειδικά το καλοκαίρι, να συμβαδίζεις με τους λογαριασμούς. Γι’ αυτό το έκανα”, ανέφερε σε μέσο ενημέρωσης η 31χρονη, η οποία άνοιξε τον λογαριασμό τον Μάιο και ο οποίος τη βοήθησε να καλύψει ανάγκες ύψους 125.000 δολαρίων, ενώ ο ετήσιος μισθός της είναι 47.500 δολάρια.

Στο ίδιο σχολείο μια συνάδελφός της, η Brianna Coppage, έκανε το ίδιο σε λογαριασμό με τον σύζυγό της για τον ίδιο ακριβώς λόγο και το σχολείο την απέλυσε. Από την εκπαίδευση έβγαζε 42.000 δολάρια το χρόνο και από το λογαριασμό OnlyFans συνέχισε να βγάζει σχεδόν ένα εκατομμύριο δολάρια. Επίδομα απομακρυσμένων παραμεθόριων περιοχών!! Ποιοι το δικαιούνται!

Λόγω της οικονομικής κρίσης που βιώνουν οι εκπαιδευτικοί και οι πολίτες στις ΗΠΑ, πολλοί άνθρωποι, μεταξύ των οποίων και οι εκπαιδευτικοί, αναζητούν πρόσθετες πηγές εισοδήματος.

Δημοφιλή!!  Απόλυση εκπαιδευτικού μετά από οικογενειακή τραγωδία προκαλεί οργή - Επίδειξη αναισθησίας από τα Εκπαιδευτήρια Λαμπίρη

Το OnlyFans, μια πλατφόρμα που επιτρέπει στους χρήστες να δημοσιεύουν περιεχόμενο για ενήλικες, έχει γίνει μια δημοφιλής επιλογή για όσους θέλουν να αυξήσουν το εισόδημά τους. Ελευθερία του λόγου στο διαδίκτυο / Νέος νόμος της ΕΕ για τη λογοκρισία: “παραπλανητικές” αναρτήσεις που θα διαγράφονται αμέσως ή καταστολή της διαφωνίας!

Ξέρουμε ότι στην Ελλάδα, η οικονομική κρίση που ξεκίνησε το 2009 είχε σημαντικό αντίκτυπο στην εκπαίδευση. Οι μειώσεις στον προϋπολογισμό της δημόσιας εκπαίδευσης οδήγησαν σε περικοπές θέσεων εργασίας, μείωση των μισθών και υποβάθμιση των υποδομών.  Η οικονομική κρίση είναι σοβαρή και οι μισθοί των εκπαιδευτικών είναι από τους χαμηλότερους πανευρωπαικά, με τις περικοπές τα τελευταία 15 χρόνια να φτάνουν το 45% του μισθού. Αν η οικονομική κατάσταση συνεχιστεί έτσι, είναι πιθανό να δούμε και στην Ελλάδα περιπτώσεις εκπαιδευτικών, οι οποίοι θα καταφύγουν σε αντίστοιχες αναζητήσεις για πρόσθετες πηγές εισοδήματος.

Δημοφιλή!!  Επέκταση του Επιδόματος Μητρότητας και σε Νέες Κατηγορίες Εργαζόμενων Μητέρων: Ξέχασαν πάλι τις αναπληρώτριες μητέρες

 

 

Προσοχή! Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των πληροφοριών του παραπάνω άρθρου (όχι αυτολεξεί) ή μέρους αυτών μόνο αν:
– Αναφέρεται ως πηγή το e-wall.net στο σημείο όπου γίνεται η αναφορά.
– Στο τέλος του άρθρου ως Πηγή.
– Σε ένα από τα δύο σημεία να υπάρχει ενεργός σύνδεσμος.
Avatar photo

E-wall News

Κύλιση προς τα επάνω